[]

heyecanlanmamak...

ukalalik olarak gormeyin; ama tum hayatim yeteneklerim uzerine sekillenmis durumda. boyle olsun diye de cok ugrastim aslinda. istedigim ayrintilarla dolu bir hayata sahip oldugumu dusunuyorum baya baya...

heyecanlanamiyorum abi ben. 26 yasindayim, 3 yili gecti; heyecan yok. heyecandan elim ayagim birbirine dolassin, karnima agrilar girsin, kalbim firlayacak gibi olsun istiyorum lan. yok, mal gibi yasiyorum. sanatci modlarinda falan bi adam da degilim, kasmiyorum hic yani. uzerimde hirka, mercimek corbasi yaptim, yedim mesela 1 saat once. gayet olumlu bi' durumdu benim icin. neyse...

hayatim durgun falan da degil. sasilacak olumlu seyler de oluyor arada. ben mala baglamis (hatta bunu gizleyerek; rol yaparak, sahtekar gibi bile hissediyorum cokca) bi' halde yasiyorum.

medet ey duyuru medet.

 
işini yaparken mi heyecanlanmak istiosun, aşık olup mu heyecanlanasın var, yemek yerken mi tutkulu olamıosun, nedir yani tam anlayamadım ben.


  • elmali kurabiye  (15.11.13 02:37:03) 
yeteneklerini profesyonelleştirdiysen ve artık bunları "görev ifa etmek" olarak yapmaya başladıysan normal bir durum. bunun haricinde ecnebinin "burn-out" dediği sorunu da yaşıyor olabilirsin, birçok işe heveslenip, ciddi anlamda mesai harcadıktan sonra hiçbirinde tam olarak başarıya ulaşamadığını görmek bunu tetikleyen etmenlerden birisi.


  • sevgikusunkanadinda  (15.11.13 02:43:34) 
keşke bende hiç heycanlanmasam...
lan insan arkadaşlarının içinde dahi eli ayağına dolaşır mı!

  • livaneli kadir  (15.11.13 02:44:08) 
hayir, genel. "heyecanlanmak" iste. olumlu bi' konu olmasi tercih sebebidir tabii. konu heyecanlanamamak. sevinememek gibi nasil anlatsam... ya da hic uzulememek gibi. heyecan duygusu eksik. oyle iste.


  • merdümgiriz...  (15.11.13 02:47:30) 
ve hayir, islerim bana gorev gibi, memuriyetlik gibi falan da gelmiyor.


  • merdümgiriz...  (15.11.13 02:50:24) 
bundan 5 sene önce psikiyatr'a gitmiştim ve heyecan bozukluğu teşhisi koymuştu doktor.o kadar heyecanlanıyordum ki ellerim su içinde yüzüyordu resmen.bir kağıdı elimi yapıştırıp dakikalarca bekletiyordum.şimdi ise senin durumundayım.hiç bir şey bana heyecan vermiyor.hissiyatsız yaşıyorum öylece.sanırım yıllar önce hakkım olan heyecanı birden tükettim.


  • ataturkist  (15.11.13 02:56:25) 
@sovyetik, cok mantikli, cok guzel plan; ama ne yazik ki... ben mal oldum artik sanirim.


  • merdümgiriz...  (15.11.13 03:25:46) 
ya nolacaktı? ömrünün sonuna kadar sweet 16 heyecanıyla mı yaşayacaktın? medet falan yok. yaş ilerledi hayat böyle. çok zorlarsan belki kendine küçük sürprizler yapıp blog falan yazan bir tip olursun en fazla. ay hiç heyçanlanmıyorum dediğine göre olma ihtimalin yok değil. bana sorarsan etrafına, insanlığa faydalı; kendine karşı daha dürüst, kendisi için daha az hatta hiçbir şey istememeyi becerebilen, kendini zorlayan bir insan olarak yaşamaya çalışmaktan başka yapacak bir şey yok bir yetişkin için hayatta.


  • Troll  (15.11.13 06:46:38 ~ 06:47:52) 
evlen gitsin :)


  • redeath  (15.11.13 07:02:44) 
@troll, cok ozur dilerim moruk, dusunemedim... ben de artik kendisi icin hic bir sey istememeyi becerebilen bir insan olma yoluna gireyim en iyisi.


  • merdümgiriz...  (15.11.13 17:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.