[]

ekran kartı sorunsalı

hp pavilion dv 6770et model laptop aletimizi vista işletim sisteminden xp işletim sistemine çevirdik hayırlısı ile. tüm driveerlerin sorunsuz yüklenmesine ragmen ekran kartı driver sorun yarattı. bilgisayara uygun ekran kartı driverin olmasına ragmen yüklemeden sonra resimde görülen uyarı karşımıza çıkıyor. ne yapmamız gerektigi konusunda bilgisi olan, ya da bu işi öncesinde kıvıran bir büyügümüz varsa yardım etmesi durumunda yok diyemeyiz.

şimdiden teşekkürler


 
aynı sorun ben de de vardı şöyle çözdüm(hatrladıım kadaryla) nvidia driverlarını tamamen temizliyceksin bilgisayardaki. bunun için bi program vardı ekran kartı driver ı temzlemeye yarıyodu sadece ama adını unuttum. ardından şu an yklemeye çalştıın driver ı yüklyceksin sorun kalmıycak en azından bende ööle oldu.


  • rentts1  (21.04.09 00:55:21) 
Nvidia GeForce Go 8400 sanırım ekran kartınız. kurmaya çalıştığınız sürücü paketini winrar ile extract edin masaüstüne ayrı bi klasöre.. donanım ekle kaldırdan ekran kartına gelip sürücüyü güncelle diyin. sürücülerimi el ile seçmek istiyorum/disketi var gibisinden bi opsiyon çıkması gerekli. oradan gözat diyip masaüstünce extractlanmış klasördeki .ini dosyasını gösterin. o paketin içindeki tüm nv modellerinin bir listesi gelecek. Nvidia GeForce Go 8400 ü seçip tamam derseniz gerekli sürücüler yüklenecektir.

go6200 ü bu şekilde yüklüyorum.

düzelt: donanım ekle kaldır değil, aygıt yöneticisinden sürücü güncellenecek.. yanlış yazmışım.
  • cyclops  (21.04.09 11:35:01 ~ 19:19:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.