[]

Fotoğraf - Şundan almak üzereyim, beni vazgeçirin

iPhone 5S kullanıyorum. Kamerasından oldukça memnunum. Ama alan derinliği konusunda sıfır, telefon fotoğrafı çekiyorsun ancak. Bu zımbırtıyı taa ilk duyurulduğundan beri takip ediyordum, türkiyede yoktu, bugün denedim, kalitesi epey iyi, ama ilk bağlantı süresi 20 saniye neredeyse, ve fotoğrafları telefona aktarmak 3 saniye falan sürüyor. Arada bi miktar lag var. Öyle geliyo ki alıp bi süre sonra kenara atıcam. Ama çok da enteresan bir alet. Bu parayı verdim vericem, almak üzereyim. Sizce alınır mı?

Bu arada 700 liraya falan alıcam, bu fiyata değil.

www.amazon.com

www.dpreview.com

Üşengeçler için video: www.youtube.com

 
millet somali'deyiyecek ekmek bulamiyor amk sen kalkmis egonu doyurmak icin 700 lira harciyosun


  • mayeskuel  (14.11.13 22:28:09) 
alınır bence ama nasıl yapacaksın sürekli yanında mı taşıyacaksın baya büyük gözüküyor da.


  • jonturk  (14.11.13 22:30:01) 
Çok gereksiz. Reklamlarını ilk gördüğümde de bu tepkiyi vermiştim. Cidden bak. Elindeki tel yeter de artar bile.


  • shejia  (14.11.13 22:30:09) 
ne kadan gereksiz bir ivir.

onu alana kadar pro foto mak al. sanki surekli yaninda tasiyip foto cekecen.

alinmaz.

700 liraya burada bir ogrenciye burs ver
  • exlibris  (14.11.13 22:33:02) 
mayeskuel gibi insanları değil dinlemek, sikine bile takma moruk. boş muhabbetlere girme anlayacağın.

güzel bi' alete benziyor, alma imkanın varsa al derim ben.
  • papillon7  (14.11.13 22:34:33) 
abi sike sürülcek akıl yok mu beya, alma sakın 700 lira diyorsun lan o parayla bir ay geçinen aile var.

o değil de editi: abi wifiyla çalışıyormuş bu, her yerde wifi var mı ki. dağda fotoğraf çekerken nasıl olacakmış ki?
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (14.11.13 22:36:11 ~ 22:41:31) 
Burda Somali,bir ay aile geçiniyor muhabbeti yapanlar eminim ki altın yürekli ve yardım etmekten parasız kalıp eve kapanan insanlardır.

çok enteresan Bi alete benziyor ve paran varsa al hocam dinleme burayı
  • GibsonRules  (14.11.13 22:40:00) 
500d satan biri vardı burada aynı fiyata,her türlü onunla ilgilen derim.


  • xasuo  (14.11.13 22:40:42) 
Alet güzel. Fiyatı makul seviyede. Bana kalırsa al. Teknoloji müthiş şey


  • Absinthe75c  (14.11.13 22:49:12) 
Pro makina taşıyamıyorum maalesef. Bu alette Sony RX100ii'nin sensörü varmış zaten. Aşağı yukarı benzer bi performans veriyor yani. Ama ne kadar mantıklı karar veremiyorum fotoğraftan çok çakmayan bi adam olduğum için. Şöyle biri gelse de olm bak bunun diyafram değeri düşük o yüzden istediğin gibi sonuç alamazsın falan dese keşke.

Somali, asgari ücret falan derken, ben de öyle çok zengin değilim de epeydir bir fotoğraf makinası alma hevesim var. Eski fotoğraflarıma baktıkça kahroluyorum, bir sürü yer gezmişim hepsi dandik telefon fotoğrafları, anılar çöp oluyor. Düzgün bir şey alsam da artık kullansam diyorum. Ama bu uygun olur mu acep.
  • roket adam  (14.11.13 22:54:22) 
alet güzel o başka.

fakat bunu sürekli yanımda gezdircem diyosan / canon veya nikon lenslerini (bildiğin efs afs lenslerden bahsediyorum) iphone a takmanı sağlayan bir mount var. 200 dolar. yarı fiyatı nerdeyse alacağın şeyin. elinde bu lenslerden varsa bu aparatı al. eşek gibi telefon ile foto çek.

diyosanki yanımda taşıycam nasılsa o zaman makina alayım ama çok ağır olmasın.

sony nex nikon 1 serisi falan var compact slr gibi bi isim verdiler bildiğin lensleri falan var takıyosun takılıyosun standart slr makina sadece yarısı kadar ağırlığı.

bi araştır zaten biliyosundur da biz yine de yazalım.

illa alacam diyosan da pişman etmez bence videoları fena.
aldırır kendini.
  • nudistadam  (14.11.13 22:57:11) 
üstad hardcore tüketicisin. ne yaparsan yap boşuna sormana gerek yok. eğer verdiğin paraya acısaydın 5s almazdın düz mantıkla. demek ki seni tüketiciliğe iten sebepler var, önce onları çözmen gerek.


  • patr  (14.11.13 23:01:01) 
Aldım gitti. Çok enteresan bi alet. Bi ara yazı yazarım bununla alakalı. Yardımcı olanlara teşekkürler :) (Afrika'da açlar öldü benim yüzümden, özür dilerim :/ Lan çalışıyorum kazanıyorum, yeni teknolojik zımbırtılar beni inanılmaz mutlu ediyor, harcıyorum yani. Vaynat? Sigaram yok kumarım yok :)


  • roket adam  (16.11.13 23:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.