[]

Eski sevdiğimin doğumgünü

Gönül işleri'ni seçmeye elim pek gitmedi ama onu seçtim.

Bugün eskiden çook sevdiğim bir kızın doğumgünü. 2,5 yıl önce ona sevdiğimi sôylemiştim, "bir daha bana mesaj atma, numaramı sil" dedi. 1 saat sonra da bir erkek aradı ve "onu bir daha ararsan, yolda görünce selam verirsen bittin sen" dedi. Hiç de bunu yapacak biri de değildi halbuki. Ben de yanlış zamanda konuşmuştum. Onun üniversite sınavından bir gün sonraydı.

Onun numarasını silmemem bir tarafa, numarası hala aklımda ve eski mesajlar falan da duruyorz.

Araya başkası girdi, unutmak pek zor olmadı. Aynı ortamda bulunduğumuz 3 yıl boyunca pek de yüz vermemişti zaten.

Mesaj atıp doğumgününü kutlayasım var. Çok özel biriydi benim için. Bir de 4 sene önce ona ufak bir origami hediye yapmıştım, mesaj attım versem olur mu diye, ama istemedi. Onun da fotoğrafını atarım.

 
Aradan yeterince zaman geçmiş, olmayınca olmuyor kabul edin ve kendinize eziyet etmeyin bence.


  • pavlis  (14.11.13 20:14:39) 
@pavlis yok ya öyle bir mesele değil bu, olmasına yönelik hiçbir beklentim yok zaten


  • aguilas negras  (14.11.13 20:17:03) 
O zaman kaybedecek bir şeyiniz yok, içinizden geleni yapın.


  • pavlis  (14.11.13 20:18:51) 
Hastanedeydim. Şarjım bitti ve 3 saat hastanede kaldım. Sonra bir baktım ki 14 kasım bitmiş :S

Zaten bu senelik vazgeçmiştim sizin sayenizde, belki seneye...
  • aguilas negras  (15.11.13 00:07:39) 
Seneye kutlamak nedir ya , takintili misin nesin.kizin pesini birak istemedigini soylemis


  • coconel  (15.11.13 10:11:31) 
at, mesaj at da senin ne kadar takıntılı, tuhaf biri olduğunu düşünsün.
Sen onun için özel değilmişsin işte, hele o origaminin fotoğrafını atınca kız senin seri katil olduğunu bile düşünebilir.

  • urasil  (15.11.13 15:22:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.