[]

laptop hard diskini başka bir pc ye takmak(pek acil)

cd sürücüsü çalışmayan bir toshiba satelite pro 2100'üm var. format atmam lazım ama cd sürücü çalışmadığı için hard diskini başka bir laptop a yerleştirerek atmayı deneyeceğim. 22 pinli bir smart disk. bir kablo bulabilir miyim?

şimdi bana usb den xp kur diyeceksiniz ama onun usb boot unu beceremedim.

başka alternatif önerileriniz varsa pek müteşekkir olurum, malum tez zamanı, hesap makinesi benzeri de olsa bir pc ye ihtiyacım var.

teşekkürler efendim.

 
alternatif demısken; ubuntu indirim wubi ile kur tas gibi tez bitene kadar kullanırsın.


  • bryan fury  (20.04.09 23:42:27) 
ya da soye yapılabilir, calısan bi bilgisayara acronis true image kurup o imajı senın makinede acarsın usb den fln, tas gibi çalısır. hatta kuracagın tum proramları kurup omurluk bi image alaiblirsin. hdd yi fln sokmeden.


  • bryan fury  (21.04.09 00:57:38) 
Eğer bir PC teknik servis e gidersen (istanbul'da isen yazıcıoğlu) notebook hdd sini PC ye takmak istiyorum dediğinde yardımcı olurlar.
şöyle bir cihaz www.logicsupply.com
ha bir de bunun usb çevireni filan var kasanın içine dalma olayına girmek istemiyorsan ama onlar biraz pahalı.

tabi tekrar xp kurarken boot etme sorunsalı yaşıyacaksın. linkteki guide candır.
www.syschat.com
  • torsque  (21.04.09 09:47:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.