[]

Askerlik Filan -Reloaded

Efendim ağustosta askere gidicem. Şubatta mezun oldum üniversiteden. Şimdi bildiğim kadarıyla mayıs sonuna kadar başvuru süresi var ama ben çarşamba günü halledeyim diyorum.

Ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? Çarşamba sabahı gittiğimde ne demem gerekiyor? Hangi belgeleri götürmem gerekir? Ayrıca kütüğüm İstanbul değil. Yabancılar şubesine gştmem gerekiyo sanırım ki o nerede oluyor bilmiyorum?

Kısaca bana yapmam gerekenleri en başından beri anlatacak adam lazım. Bir yardım edin lan lüffen..

 
yabancı şube sizin bağlı olmadığınız diğer askerlik şubelerini ifade eder. yani atıyorum kütüğünüz manisada ise istanbul bakırköy askerlik şubesi sizin için yabancı şubedir. size en yakın şubeyi öğrenip telefonla bilgi alabilrisiniz www.asal.msb.gov.tr


  • akustik cinayet  (20.04.09 23:52:57) 
dört yıllık mezunu isen, kısa dönem 6 ay, uzun dönem 12 ay yedek subay ( astegmen ) olarak yaparsın. mayısda git sen, beni dinle. devre kaybı olarak gidersen ortama ısınana kadar azıcık sorun yasarsın. tertiplerinle git. daha rahat olur senin işin. yok abi ben giderim, karışma diorsan, çarşama sabahı 08.00'de oturdugun yere en yakın şubenin önünde ol. kapıdaki nöbetçi senin şuben burası degil, başka yere git derse, ''ben daha öncede işlemimi burda yaptırdım, benm şubem burası de, içeri gir'' pasif olma. muaynen falan var, soyacak seni muz gibi :) yanında fotograf götür vesikalık. adetini tam olarak bilmiyorum ama. diplomanı yanına al. ikametgah, nüfüs cüzdan sureti falan flan. biraz atik ve fırlama olursan işini cabucak halledersin..tamam.. :)


  • scp  (21.04.09 00:10:30) 
arkadasım oncelikle diplomanın aslını ve 4 tane fotokopisini, 4 tane kimlik fotokopisini, 8 tane de vesikalık fotoyu hazır edip oturdugun yerdeki as. sb.ne gidiosun.. diosun ki ben agustosta askere gitmek istiyorum o yuzden karar aldırcam daha sonra onlar seni gerektigi yonlendirip işlemini yapıolar.. oyle soymak falan yok artık bi askeri hastaneye gonderip saglık muayenesinden geciceksin o da 5 dakklık bi sey.. biri de demiş ki mayısta git.. yedek subay adayları icin mayıs celbi die bi sey yok en yakın agustosta gidersin.. devre kaybı falan da bunlar erler icin seninle alakası yok..


  • oceansoul  (21.04.09 11:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.