[]

Cins misiniz?

yaptığınız en cins şey nedir?




 
cinsim. yani cins olmamam mümkün değil, herkeste bir kusur buluyorum. herkes kusurlu ben doğru olamam ya.


  • nereye bu gidis  (14.11.13 17:38:13) 
cinsimdir . seven çok sever ,sevmeyen nefret eder. birşey yanlışsa pat diye derim sinirlenceğini bilsem bile oda benim cinsliğim.


  • hmm  (14.11.13 17:46:35) 
okulun asi çocuğu korhan'a 2001 yılında yaptığım piç bir hareket neticesinde yediğim efsane dayaktan sonra bıraktım cinsliği.


  • tannen  (14.11.13 17:52:20) 
eskiden oyleydim. mesela asi ve metalci bir ergenken son sesle otobuste muzik dinliyordum. tek elimle mp3 playeri kontrol ettigim icin sallana sallana gidiyordum. sofor ikide bir fren yapinca da kulakligi cikarmadan,kaptan adam gibi sur lan su otobusu diye bagirmistim. sonra ani bir fren sesi ve bagirma sesi ardindan tum gozler uzerimdueydi. megerki adam begenmiyorsan in asagiya demis


  • dokunmakalbime  (14.11.13 17:57:00) 
Hem de cok ender bi cinsim.
Ilk girdigim ortamda en son soylenecek lafi soyler herkesin antipatisini kazanir herkes mincik mincik olup sevisene kadar yalniz takilirim. Sonra artik nasil olursa benim aslinda kafa kiz oldugum anlasilir. Tabi donem biter sene biter okul biter kurs biter o mahalleden tasinirim, o yurttan cikarim ... lan hep boyle oldu hep.

  • cecilia  (14.11.13 18:57:02) 
hiç cins değilimdir de bi kere bi cinslik yaptıydım. ilk çıktığım çocuk (12,5 falanız) sevgililer gününde gümüş bilezik gibi bişey vermek istemişti, ben de çok mu film izlemişim ne olmuşsa "ay ben bunu kabul edemem" diye triplere girdiydim. yazık lan çocuğa, o kadar heves etmiş almış işte. "bunu annem görürse nerden çıktı derse ne bok yerim" falan diye düşündüm heralde :)


  • kül  (14.11.13 20:48:01) 
mutfakta bulaşık deterjanını, banyoda sıvı sabun şişesini, tıraş köpüğünü hep "yamuk" koyuyorum. yani altında su kalmayacak şekilde, lavabonun kenarı hafif çıkıntılı olur, oraya pisa kulesi gibi dikiyorum.

eğer bunu yapmazsam altındaki suda insanlığın sonunu getirecek bir salgına sebep olacak korkunç bakteriler üreyeceğine inanıyorum. o faunaya izin vermemem gerektğine inanıyorum.
  • celeron 300a  (14.11.13 22:15:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.