[]

Laptop çantası

Selamlar herkese, sırta takılan laptop çantaları oluyor böyle, bunlar ne kadar kullanışlı? Normal sırt çantasında taşısam laptop'ı olmaz mı? Bir de çok pahalı yaw bunlar ucuzları yok mudur?




 
kullanıslı degil,
normal cantalra gore daha koruyucu oluyor, altı ustu sagı solu gayet yumsak seylerle kaplı. ucuzları cabuk kopuyor fln.

  • bryan fury  (20.04.09 22:09:20) 
ben Lowepro nun bir çantasını kullanıyorum.fiyatı 2 yaz önce 115 ytl fln bişeydi.şimdi birincisi bence normal pc ile verilen laptop çantalarından daha koruyucu.ikincisi çok rahat.üçüncüsü pc nin yanında bi sürü şeyini taşıyabiliyosun.özellikle 15.4 ekran bişeyse adaptörü ile beraber bi 5 kilo oluyo zaten alet.ben motorda falanda kullanıyorum.yağmur çamur sarsıntı darbe hiç bişey banamısın demiyo.
Ayrıca bide herkez çantan ne kadar güzelmiş nerden aldın ayağı fln çekiyo.ben şiddetle tavsiye ederim.normal yandan çarklı laptop çantasıylada bence bir zararı olmaz.ama bilmiorum kapkaça kurban gitmeyesin xD

  • omer460  (20.04.09 22:23:29) 
güzel bir sırt çantası al laptop'ın sığabileceği.böylesi daha hoş.


  • mstgngr  (20.04.09 22:43:51) 
nike'ın bir sırt çantasını kullanıyorum gayet güzel. En ucuz marka bir sırt çantası 50 tl filan olur. Eğer spor giyiniyorsan veya öğrenciysen bence sırt çantası en iyisidir.Ayrıca içine ekstradan birşeyler koyabiliyorsun.

bende bu soruyu sormuştum almadan önce belki faydası olur.
(git: 49379)
  • ocanal  (20.04.09 22:47:03) 
bi çok memlekette bunu laptopla beraber veriyollar :-( bi tek bizim memlekette ekstra oluyoru bu edavat. bizim hırtoları zorlamakta faide var diyor bu gariban.


  • anki06  (20.04.09 23:51:02) 
alacaksan bu işi yapan bir markadan al. Ben Targus almıştım 2 sene önce. Hala ufacık bir yırtığı bile yok ve inanılmaz kullanışlı.

Bir kere bele destek olduğundan bel ağrısı pek çektirmez. tek kola yük bindirmediğinden omuz çökmesine sebep olmaz. içine yandan asmalı o saçma çantalara göre çok daha fazla edevat koyabilirsin.

kötü yanı ise inanılmaz ter yapıyor sırtta. özellikle yaz aylarında hayatı zindan edebiliyor. sen yine de seçimini sırt çantasından yana kullan ama.
  • teritori  (21.04.09 00:00:23) 
benim lowepronun arkası fileli :D


  • omer460  (21.04.09 00:12:52) 
elinde çanta taşımak istemiyorsan çok kullanışlı.
dışı sert, içi yumuşak malzemeden yapılı.
vanguard marka almıştım ben. 4 sene önce 70 liraydı.
pahalıydı ama çok memnun kaldım.
  • zeki baba  (21.04.09 08:49:28) 
taşırken laptopu sarsmaması ve daha koruyucu olması nedeniyle laptop çantası kıvamındaki sırt çantları daha kullanışlıdır.

normal sırt çantasında taşıyacaksan eğer, laptop koruyucu kılıflardan alman gerekir. yoksa laptopunun üzeri çizik içerisinde kalır. hatta ekran da zarar görebilir.
  • kahvegibi  (21.04.09 09:34:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.