[]

müge anlı freak show sorusu hafıza

müge anlı son olarak canlı yayında cinayet itiraf eden adamla ünlü oldu. şmdi sorum şu bu kadının şovunda daha önceki vukuatlar nelerdi. belki o eski vukuatların aktörlerine ulaşıp. bakın şimdi ne haldeler haberi yapabilirim.

ikinci soru. canlı yayın cinayet itiraf eden türkiyede bunun gibi canlı yayın olayları olmuş muydu. hafızaları zorlayalım biraz.


 
şey vardı 2 sene sürdü.sinem yurdanur cinayeti.programa çıkan faillerin alayı ya öldü ya hapiste.


  • ganyotçu  (14.11.13 10:31:49) 
soruya yanıt değl de aklıma geldi benim de. pembe boraze cinayeti vardı. o ne oldu acaba?


  • eli eli lema sevaktani  (14.11.13 10:53:34) 
bir kadın çıkmıştı mügeye. bebeğimi öldürdüler vs diye herkesi inandırmıştı. meğer katil kendisiymiş. hatta müge de sonrasında ağlamıştı beni oyuna getirdi, nasıl da inandık falan dedi. baya olay olmuştu geçen sene falan olabilir.


  • nax  (14.11.13 11:10:18) 
bi kere de stüdyoyu basmışlardı eli silahlı adamlar. o çok komikti hahahahaha. önüne gelene sallıyordu müge anlı.


  • sansli pipi  (14.11.13 11:16:41) 
30 yaş civarı hatırlayacaktır. defne samyeli kanal d'de haber sunarken bir rehine olayı olmuştu. kadın canlı telefonla bağlanıp saatlerce saldırgan adamla konuşup sonunda teslim olmaya ikna etmişti. biz de oturup izlediydik.


  • kül  (14.11.13 11:39:02) 
benim unutamadığım kekeme onur'du. 2 kardeşe kaçak mazot satmış, mazot yüzünden kardeşlerin aracı bozulmuş, onlar da onur'a zorla senet imzalatmış.
adam kaç gün canlı yayına çıktı, "ben olsam cesetleri şuraya atardım" diye konuştu. sonra adamın katil olduğu ortaya çıktı.

  • marcelorios  (14.11.13 12:37:57) 
çok net hatırlamıyorum.

türbanlı kadın ve eşi kaçırılan çocuklarını arıyorlardır aylarca. meğer türbanlı anne kocayı hem aldıto hemde o yoketmiş ortadan. çocuğun adı da böyle olay açıklanınca olayı özetler bir cümlede kullanıp durdular
  • glori  (14.11.13 13:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.