[]

vali olayı neden bu kadar olay oldu

bunu sorunca akp sempatizanı gibi algılanıcağımı biliyorum ama anlamak istiyorum. valiye biri küfür etmiyor mu uzaktan "o.çocuğu" diye, e bu adam da getirin o gavatı diyince neden suçlu oluyor? evet pozisyonuna uygun şekilde duymazdan gelip devam etse kimsenin hayatında bir şey değişmeyecekti ama böyle davranmaması onu suçlu mu yapıyor? iki küfürü kıyaslarsak valininki hafif kalıyor bence. ve bu olay manşetlere taşındığında karşılıklı bir küfürleşme olduğu üzerinde fazla durulmuyor.




 
ak partililer protesto edilmeye çok alışık olmalarına rağmen bunu kabullenebilme olgunluğuna erişemedikleri için zaten küfür olmasa da bi şey bulacaklardı. ayrıca protesto edilirsiniz, size ayakkabı, yumurta da fırlatabilirler, küfür de edebilirler; o makamdaysanız bunları önemseyecek konumda değilsiniz demektir. hani siyaset insanlarına her şeyi mübah gören anlayış var ya, azcık da halka mübah göreceksiniz bazı şeyleri. paşa paşa sineye çekecek edilen lafı, yoluna devam edecek.


  • nathanieltroy  (13.11.13 23:37:10) 
demese de aynı tepkiyi verecekti o vali de ondan, yakın tarihte örnekleri var:
(bkz: ananı da al git)

  • dafaiss  (13.11.13 23:57:28) 
provokatörler başarıya ulaştığı için.Ben vali olacağım, dingilin biri bana Allah belanı versin diyecek.Soğukkanlılıkla inerim o arabadan, gel buraya kardeşim, sen bana niye böyle dedin, ben bu şehre, bu millete,sana ne yaptım, neyimi, ne kötülüğümü gördün? diye sorarım.
Ha her isteyen her istediğini söylüyorsa vali niye sesini çıkarmayacak? şamaroğlan mı vali? ha, bunların derdi valinin o kişinin seviyesine inmesi mi? öyleyse valiye kızıyorlar ama aynı zamanda o herife de kızıyorlar. Yok böyle değilse provokatif bir söylem.
Farklı siyasi görüşten insanlar bu kadar ezik olmamalı.Hangi devlet büyüğü gelse de yuhalasak, olay çıkarsak, tongaya düşürsek diye beklememeli.Ama onlar da haklı, yapacak bir şeyleri kalmadı.
  • AWD  (14.11.13 00:29:18 ~ 00:37:53) 
vali'nin tipi ve uslubu ortada. o yuzden savunmayacagim; ama valilik, idarecilik orospucocugu dendiginde bile cvp verilmemesi gerekir diye sacma bir gorus de olamaz. hangi ulkede yasiyosun amk. adamin makamina girerken bile el pence divan duruyorsun. ataturk'e kemal denmesine bile tahammul olmayan zerzevatlarin soz konusu akp olunca her kufuru yemelerinin normal, tepki verilmesinin anormal oldugunu soylemesi capsizliktir


  • mayeskuel  (14.11.13 06:48:35) 
çok komiksiniz. her ne partiden olursanız olun, isterseniz savunduğunuz bir partinin sempatizanı olun, karşınızdaki adam size pezeven* diyor ve siz de abartmayın, vatandaş kaşınmış, hoş olmamış ama kaşınmış diyebilecek bir zihniyete sahipseniz aynı zihniyeti aynı muameleyi sizler de görürseniz göstermeniz gerekir.

Bilmeyenler için gavat'ın halk arasında kullanımı pezeven*'tir.

Ayrıca bir insan dediğinin arkasında olabilmeli. Yok aslında gavat değil, kavas demek istemiş olabilirim dedikten sonraki gün 'aslında ben gavat demişim' vs. demek, bilmiyorum arkadaşlar. benim görmek istediğim vali böyle bir vali olmamalı. benim görmek istediğim vali halkıyla uğraşır, bilimle uğraşır, sanatla uğraşır, yüzünden nurlar akar ki bu adamın suratında bir gram bile nur görüyorsanız ellerinizden öpeyim sizin.

Ayrıca hatırlatmak isterim ki AKP'nin kendi adamları bile vali'ye karşı tepki gösterdi. O vali oraya halkın iradesiyle gelebiliyorsa, sen de protestoya uğradığın zaman el sallamak yerine kurşun bakışlarını parmak uçlarınla insanları hedef alıp o halkı gaza getirmeyeceksin.
  • dessy  (14.11.13 07:59:20 ~ 08:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.