[]

Siz Ne Düşünürdünüz?

bi sevdiceğiniz var diyelim, bu kişi sizin tarafınızdan kendisine aşık olduğunuzu bal gibi biliyor. (dillenen bişey yok ama) sizde kalkıp içinizden geldiği için doğum gününde hediye alıyorsunuz. kız bu duruma çok şaşırıyor çünkü hiç beklemiyor,(gerçekten beklemiyor) mutlu oluyor arayıp teşekkür ediyor. bi kaç gün sonrada sizin doğum gününüz var ve kız bunu çok iyi biliyor. ama o gün hediye almasını geç, kutlamıyor bile. hediye almamasını dert etmeyin sonuçta siz içinizden geldiği için aldınız peki aramamasını nasıl karşılarsınız? acaba gereğinden fazla mı değer veriyorsunuz?

tabi bunu bi günle yormak saçma olabilir ama ortada bir kırgınlıkta var. neticede doğum günü insan için özel bir gün olmakla birlikte iki tarih arasında sadece bir kaç gün var.


 
Bir ümit vermemek için kutlamamış olabilir mi?

Aynısı bana da olmuştu lisedeyken. Sevdiğim kıza doğumgününde saat almıştım, o da hiç beklemiyordu. Teşekkür etmişti. Birkaç hafta sonra benim doğumgünümü kutlamamıştı.

Gereğinden fazla değer verince üzülüyor insan, vermemek lazım.
  • aguilas negras  (13.11.13 23:21:05) 
senden hoşlanmıyor anlaşılan, ümit verip seni üzmek istememiş gibi..


  • tirt star  (13.11.13 23:30:41) 
yeni ufuklara yelken açma vaktin gelmiş.


  • orpheus  (14.11.13 01:11:10) 
kızı sevdiğin için mantıklı düşünemeyip buraya sormuşsun soruyu :) normal herkes aynı şeyi yapar. her ne kadar mantıklı düşün desemde düşünemeyeceksin aşk bu ama gerçeği söylemek gerekirse kız senden hoşlanmıyor malesef...


  • false pretension  (14.11.13 11:34:45) 
tüm iletişimi kes bence. zorlamanın anlamı yok.


  • foradream  (14.11.13 13:11:43) 
hiç iletişim geçme.

koyan bir durum, zira bildiğin öküzlük.
  • efrasiyab87  (14.11.13 18:30:48) 
o yokmuş gibi davran.


  • matematik koyu  (16.11.13 15:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.