[]

ilişki ve yüzük takma meselesi

şimdi 1.5 yıl kadar oldu. böyle resmileştirmek babında değil de kızın bi sahibi var belli olsun babında bir yüzük almak istiyorum kıza.

öğrenciyim. çok basit olmayacak çok da pahalı olmayacak. hatta pahalı olmasa keşke :/ öğrenciyim sonuçta. yeterince acındırdım kendimi :P

özellikle kadınlar tavsiyelerde bulunursa sevinirim, ne tarz bir yüzük almalı. zarif estetik yorumlarınızı bekliyorum.
link vs olursa çok çsevinirim.

bütçe 100-150 tl :(

 
hacı önce bir hatuna sor sen o mevzuyu. =) ayrıca gümüş yüzükler de işini görür gibi.


  • diggity  (13.11.13 23:18:34) 
aslında doğru diyosun da söyleyerek ne anlamı kalır.
öğretildi bize her boku süpriz yapcaz yaaamına... hep filmler işte..

öneriler??
  • farrytikki2  (13.11.13 23:20:00 ~ 23:21:39) 
Senin o feodal kafani öpüyorum. Kafan çok yakimi güle güle kullan. Bu kiz mal mi ki sahibi olacak? Ne günlere kaldik


  • kult ablasi  (13.11.13 23:22:38) 
hacı şimdi çok güzel bi mesele ama kızın sahibi belli olsun kafasını değiştir çok üzülürsün hayatta

bu özel birşey ise senin için paraya kıy ve beyaz altın al en azından,kız da değerli hissetsin kendini. yoksa her liseli genç artık gümüşçüden 50 liraya iki yüzük alıp sözleniyor
  • GibsonRules  (13.11.13 23:22:51) 
sahibi meselesinin şahsıma göre de düşünce kusuru olduğunu belirterek, şu isim yazmalı gümüş yüzüklerden hediye niyetine yaptırabilirsiniz.

ben hitap ettiğim kelimeden oluşan gümüş bir yüzük yaptırmıştım. (60 liraydı o zaman 60-100 arasıdır gene) hiç söz nişan yüzüğü niyetim yoktu. sadece yüzük takmayı sevdiği için özel bi hediye olarak almıştım.
bana bi keresinde bi kafede otururken sarkıntılık etmeye çalışan tiplerin o yüzüğü görerek kendi aralarında sahipliymiş bacı diye konuştuklarını ve olay yerinden uzaklaştıklarını anlatmıştı. dediğiniz işe yaramıştı yani.
  • vaktiyle iyi biriydi  (13.11.13 23:29:46 ~ 23:36:02) 
Aaa cok dogru dusunmussun, bakma sen sana cikisanlara. Kixlar bu tur sahiplenmeden hoslanir. Butcen yettigi kadar en pahalisini al ve yuzugu verirken de "sahibin oldugu anlasilsin" demeni tavsiye ederim. Zaten bunu duyan kiz, yuzukten cok bu sozun icin sana baglanacaktir. Yuzugu alamasan bile bunu vurgulayarak sana aidiyet kazandir kiza. Sen onun sahibisin, aklindan cikmasin. Skk sik bunu soyle.


  • comptrol  (14.11.13 00:22:47) 
  • muk  (14.11.13 08:59:16) 
Allah aşkına ne yaparsanız yapın da gümüş yüzükle sözlenmeyin ya :D:D ahahahahah :D kusura bakma ama hayatımda gördüğüm en komik olaylarda ilk 3'e oynar bu iş.

İlk bi iki ay böyle aşırı heyecanlanma, heveslenme, sahiplenme; sonrasında gelen bıkkınlık, çıkarmak için bin takla atmalar filan da cabası :D

Söz, yüzük vs olayları işin içinde aileler varsa güzel. Sahibi belli olsun kafasına hiç girmiyorum.. Yüzüklü kadın/erkeğin kimilerince daha da tercih sebebi olması bilinen bir gerçektir de aynı zamanda :)

Siz bi güzel kolye alın, 150 liraya zarif bir şey bulursunuz.
  • pandispanya  (14.11.13 09:31:59) 
alma diyenlere bakma sen çok güzel olur eğer iyi bir model alırsan.

birinci yılın sonunda erkek arkadaşım hediye olarak bana gümüş atölyesinden el yapımı zarif taşlı bir yüzük almıştı. içine isimlerimizi de yazdırmıştı. çok beğenmiştim. sürekli takıyordum, görenlerde soruyordu sürekli nereden aldın diye. şimdi evliyiz mesela alyans takmam ama o yüzüğü hiç çıkarmıyorum.

her türlü kıyafetle takabileceği, en önemlisi onun zevkine uygun bir şey al. nasıl tarz yüzükleri seviyor öğrenmen lazım.
  • yue  (14.11.13 12:34:17) 
bulursan bana da haber ver, altına para yetmez, gümüş de fazla liseli kaçar )


  • big in umuttepe  (14.11.13 14:09:54) 
Yuzuk degil de ikili yuzuklu kolye gibi seyler var, onlari da takiyor kizlar..


  • la lykia  (15.11.13 21:40:13) 
al,bütçene göre bişey.o kadar sorgulama.bir de sahibi olduğu belli olsun çok çirkin bir laf.


  • rock n roll  (15.11.13 21:47:18) 
hacı sen olayı çok yanlış anlamışsın. sahabi var ne nan mal mı bu!


  • matematik koyu  (16.11.13 15:12:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.