[]

nasıl yapıyorlar, yapıyorsunuz..

bir insanı hayatınızdan nasıl sonsuza dek çıkartırsınız? silersiniz..
bunu düşünüyorum. böyle bir şey nasıl mumkün olabilir, nasıl üstesinden gelinebilir diye. sık sık aklıma düşüyor.
bilemiyorum. çöp değil ki atasınız. izleri, kokusu, düşü vs. bilmiyorum ben.
bezen istiyorum, deniyorum yapmayı. olmuyor ama.. korkuyorum o zamanlar ben çok.

nasıl insan silinir ki hayattan bir anda?
çok sevdiğini silebilir mi insan hayatından, kalbinden..

 
olmaz öyle şey, olmuyor. Şunu hatırlattı:

"Nasıl yaşamayı bırakmak nasıl?
Bir memleket mi bu, bir elbise mi ki?
Ben nasıl yok olurum, anlamıyorum
Dünya yok olabilir belki..."
  • kampaspe  (12.11.13 19:49:39) 
O kişinin kim olduğuna ve kişiyi hayatından çıkarmayı isteyip istemediğine bağlı bu sorunun cevabı.
Hayatından çıkmak zorundaysa, bir şekilde bir zaman sonra daha az düşünmeye, daha az aklına düşürmeye, işin mantıklı kısımlarına ağırlık vermeye başlıyorsun.

Unutmak istemiyorsan, o şekilde yaşamaya alışıyorsun ama sonunda, bir şekilde, şimdiki haliyle kalmıyor birtakım insanlar hayatınızda.
  • amelie poulain  (12.11.13 20:00:59) 
Silemez bir anda, uzun zamanda silebilir. Çok şükür gibi unutmak insanoğlunun en önemli yetilerinden biri.

Bana öyle geliyor ki 3 ay hiç müzik dinlemesek, kimseyi ona benzetmesek unutabiliriz. Müzik önemli.
  • aguilas negras  (12.11.13 20:13:19) 
ben yapıyorum bunu. Robot gibi oluyorum hiçbir his duymuyorum hemde. Yani duygularımı bastırmıyorum da, kızmıyorum da, sadece hiçbirşey hissetmiyorum sanki hayatımda biç bir yeri olmamış gibi.
korkutucu bir durum aslında bu, kendime şaşıyorum.

  • innerbliss  (12.11.13 20:50:45) 
@innerbliss nasıl oluyor o süreç? ne yapıyorsunuz da hissiz kalıyorsunuz? bir anda mı?


  • retronology  (12.11.13 20:52:56) 
yani duruma göre değişiyor, bazen bana söylenen bir sözden bile soğuyabiliyorum ve o an benim için bitiyor. kendimi zorlamıyorum yani. otomatik oluyor herşey. kendimi koruma iç güdüsü herhalde. yani bilinçaltım birinin bana zarar verme durumunda direk şalterleri indiriyor.
eğer çok yakın bir insansa (birinci dereceden ailem gibi) biraz uzun sürüyor o süreç ama sonunda oluyor gene. çünkü o zaman ileride vicdan azabı ve pişmanlık duymamak için şans veriyorsunuz bir süre ama değişien bi şey yoksa çıkartıyorum hayatımdan.

  • innerbliss  (12.11.13 21:04:47) 
duygusal bir insansan zor. ikinci olarak bencil insanlar - sevdiğim bir özelliktir. - öncelikle kendilerini düşündükleri için daha kolay çıkartıyorlar.


  • foradream  (12.11.13 21:27:50) 
işin kötüsü normalde bencil ve duygusuz bir insan da değilim, karıncayı incitmem, yedi kat yabancı üzgün birini görsem mutlaka derdini anlattırana kadar konuşurum falan. en ufak bi şeyde gözlerim dolar, duygulanırım. ama biri kalbimi kırmaya görsün. dünyanın en soğuk kalpli ve duygusuz insanı olabiliyorum.


  • innerbliss  (12.11.13 21:30:30) 
Çıkarılmaz ama çıkarılmaya çalışılır. En azından ona öyle gösterilir ki o da çıkarsın ve onun çıkarması ile senin cikarabilme ihtimalin artsın. Onun çıkarması çıkarman için güç versin.


  • mojiziku  (13.11.13 01:57:07) 
ölmüş gibi düşünüyorum. üstüne toprak atıp bi de fatiha okuyup yoluma bakıyorum.


  • rentts  (13.11.13 09:44:23) 
sorunun cevabı gamsızlık. gamsız olmak lazım. ben öyleyim mesela.

anında olup bitmez ama geçeceğini bilmek bile rahatlatabilir. bir sonraki denemen yine hüsranla sonuçlanırsa eskiyi de hatırlarsın ama o da geçer.

biraz gamsız biraz da tatminkar olunca hayat daha kolaylaşır.
  • spatzle  (13.11.13 12:45:23) 
bütün bu hislerin aslında bir trip olduğunu düşünün.


  • nereye bu gidis  (13.11.13 12:46:35) 
ilk kez en yakın arkadaşımla görüşmeyi kesmek zorunda olduğumda yaşadım bunu, düşünmemeye çalışıyorsun en sonunda da oluyor düşünmüyorsun, sonra gerisi geldi, gitmeleri umrumda bile değil artık


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (13.11.13 19:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.