[]

org alıcam hangisini alayım?

arkadaşıma org alacağım da, hem çok kötü olmasın istiyorum hem de uygunca bi şey olsun istiyorum. arkadaşımın nota bilgisi yok, yani bu doğumgünü hediyesinden bi süre sonra sıkılıp kullanmayabilir, bu yüzden uygun bi şey alacağım. casio'nun 100 tl civarında olan modelleri minicik. o civardaki fiyatlarda başka markalar var, daha geniş oktavlı. onlardan alsam çok dandik mi olur, nasıl olur acaba? www.bimeks.com.tr şu siteden bana 50-150 tl arası bi org önerebilecek olan?




 
50-150 tl arasinda bir sey alacaksan alma bence. Ben gecen gun teknosa da baktim 400 tl min. Alinabilecek en iyi orgdu. Ondan dusugu cok cok kotudur. Hele nota bilgisi de yok iyice sogur ama guzel bir sey olursa heves edip calmaya bile baslayabilir.


  • matilda  (12.11.13 11:26:54) 
ya oyuncak gibi bi şey alacağım aslında. ama çalışsın da istiyorum, cızırdamasın en azından.


  • silent enigma  (12.11.13 11:36:20) 
bende vardem var. 54 tuşlu, 100 ton ve 100 ritmden başka pek bir özelliği yok. ama sesi bozuk değil, cızırtı-bulanma yok. eğitim modeli olarak yeterince iyi.


  • vizdilva  (20.11.13 21:04:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.