[]

KPSS Aranan Nitelikler ?

7283:Web tasarımı hakkında belge sahibi olmak

7263:En az iki yüksek düzeyli programlama bildiğini belgelemek


burada yazan niteliklere sahibim lakin bunları nasıl belgemem gerektiğin konusunda bir fikrim

acaba halk evlerinde ya da milli eğitimin açtığı kurslara mı katılmak gerekiyor

bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

 
google'ı kullanınca buldum :))


)M.E.B. Onaylı bir sertifika/belgeye sahip olmak ( Halk Eğitim Kurumlarında görülen eğitim sonucu verilen sertifikalar, özel kurs/dershanelerden tarafından verilen sertifikalar veya öğrenim hayatının herhangi bir döneminde ders saati, geçme notu ve dönem sayısı önemsiz olmak üzere ilgili alandan ders alındığını gösteren transkript, karne vb belgelere sahip olmak).

2)Yükseköğretim kurumlarınca verilen kurs ve eğitim programları sonucu alınan sertifika/belgeler.

koşullarından herhangi birini sağlayan adaylar bu kodların yer aldığı kadro ve pozisyonları tercih edebilirler.

7271 - Java ve J2EE bildiğini "belgelemek"

7273 - SQL veya PL/SQL bildiğini "belgelemek"

7275 - Unix bildiğini "belgelemek"

7277 - Linux bildiğini "belgelemek"

7283 - Web tasarımı konusunda "belge sahibi olmak"
  • kaiserr76  (12.11.13 10:27:34) 
bildiğim kadarıyla almış olduğunuz dersler (transkript) yoluyla veya meb geçerliliği olan bir sertifika aracılığıyla belgeleyebiliyorsunuz.


  • strawberry first  (12.11.13 10:29:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.