[]

Tavan hariç komple boyalı?

Bir süredir araba bakıyorum bugun yarın almaya niyetliyim. Lakin sahibinden'de rastladığım bir durum beni meraka düşürdü. Aradığım 3-4 arabada tavan hariç komple boyalı olduğunu söylediler. Madem araba komple boya niye tavanıda boyatmamışlar? Araç tavan hariç kazalı olduğu içinmi acep?




 
tavan boyaması genelde takla atan veya pert olmuş arabalarda olur komple boyalı ise zaten tavanda boyalı çıkar büyük ihtimal. yani %99 pert bir araba kaza tremer ve parçası değişmiş mi buna dikkat et.


  • mrthany  (12.11.13 01:06:45) 
Tavan boyalıysa o aracın tabanı güneş görmüş, yani takla atmış derler. O da arkadaşların dediği gibi çok ciddi bir sorun olarak görülür.

Benim size şahsi tavsiyem tavan hariç boyalı araçlardan uzak durun. Biraz daha fazla para verip kazasız, boyasız araç almaya bakın. Sonra ilerde çok masraf çıkartıyor bu kazalı araçlar.

Aldım pişmanım.
  • himmet dayi  (12.11.13 07:43:49 ~ 19:22:59) 
kazasız boyasız araç bulmak çok hayali bir durum, hele ki bütçeniz kısıtlıysa. Araçta önemli olan şasenin ve arabanın iskeletinin hasar görmemiş olmasıdır, yoksa çamurluğun değişmiş olması, kapının boya görmüş olması, tamponun değişmiş olması önemli durumlar değil. Ama tavanı her yeri boyalı türü ilanlar için muhakkak ekspertiz yaptırın. hem aracın tarihçesini hem de iskeletinin durumunu öğrenmiş olursunuz. bol şans.


  • gochebe  (12.11.13 10:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.