[]

duyuru kadınlarına-saç

nasıl saç bakımı yapıyorsunuz? ben yuşumacık doğal saçlardan hoşlanıyorum. john frieda mesela saçlarıma çok güzel bir dolgunluk ve parlaklık veriyor. fönleyip yahut düzleştirdiğimde de ince telli olmalarına rağmen asla sönmüyorlar. bunun yanında bazen de yumurtalı badem yalı falan saç maskesi yapıyorum. onun da faydasını gördüm ama ı ıh. pek tercih etmiyorum. ha ek olarak da sampuanıma çam terebentini karıştırdığım zamanlar da oluyor. saçıma hacim kazandırıyor ama sertleştirdiği için hep tercih etmiyorum.

siz neler yapıyorsunuz saçlarınıza? uyguladığınız bir bakım kürü var mı?
bir de şey sorayım, saç tipiniz nasıl, kendiniz mi şekillendiriyorsunuz? nasıl yapıyorsunuz gündelik saçlarınızı?

duyuru beyefendileri de cevaplayabilir tabii.

 
ince telli saçlarım var. uçları kırılmasın diye argan yağı sürüyorum yıkadıktan sonra. o kalıyor saçta. hiç yağlanma da yapmıyor. onun dışında uyguladığım bi bakım yok. şekillendirmek için de bi şey kullanmam, kendi dalgası yetiyo. sen baya iyi bakıyomuşsun bence.


  • mellifica  (11.11.13 23:51:14) 
yıkıyorum. sonra çıkıyorum dışarı. kurutma, maşa, fön hiçbiri yok. turp gibi saçlarım.


  • kult ablasi  (11.11.13 23:57:56) 
doğal şampuan ve saç kremi. saçlarım kalın telli, düz, boyasız ve parlak. uçları kuruyabiliyor onu engellemek için de argan yağı sürüyorum. genelde olduğu gibi kullanıyorum, çok hafif düzleştirici geçebiliyorum bazen. john frieda çok kullandım ama içinde çok kimyasal olduğu için bıraktım. arada bir serumunu kullanıyorum hala ama bitince almam. argan daha iyi.


  • quasiromantic  (12.11.13 00:05:46) 
Kivirciga yakin dalgali,kalin telli,baya gur saclarim var.Genel olarak saclarimla ilgili bir sorunum olmadi hicbir zaman kendinden bakimli gibi.Sadece haftada bir ya da iki haftada bir zeytinyagi,argan yagi,hint yagini karistirip surup yarim saat kadar bekletip yikiyorum.Saclari inanilmaz yumusak yapiyor.


  • fraise  (12.11.13 00:10:28 ~ 00:28:15) 
şu argan yağına bir bakıyım o halde. kırığı gerçekten önlüyor mu?

@mellifica, saçlarım oldukça uzun ve ince telli. yapışık saçtan da nefret ediyorum boyum da çok uzun olunca yakıştıramayıp kendimi fazlaca kötü hissediyorum sönük olduklarında. kafam orta yere çıkıveriyor sanki. saçlarımdan başka bir süsüm de yok. o yüzden uğraşmayı, reklamlardaki saçlar gibi olmalarını seviyorum :)

normalde ben de şekillendirici kullanmıyorum ama merak ettim sizinkileri.
  • retronology  (12.11.13 00:30:39) 
6 senedir kizil sacliyim. Surekli boyanmaktan saclarim yipraniyor elbette. Cok cabuk yağlanan bi yapisi var. Gun asiri yikamak zorundayim. Bu sebeplr gun asiri duzlestiriyorum da. Uclari cabuk kiriliyo ve duzenli olarak kestirmek durumunda kaliyorum.
Bakim olarak loreal in extraordinary oil i var. Her banyodan sonra onu suruyorum. Bir de oriflame den sadece uclar icin bir serum almistim, aklima geldikce de onu
. Parlak ve bakımlı gorundugu icin baska bir seye gerek duymuyorum
  • esek sipasi  (12.11.13 02:38:19) 
saçlarım oldukça sağlıklı tip olarak kalın telli ve inanılmaz gür ve de uzun
ben gür saçtan inanılmaz nefret ettiğim için söndürmeye çalışıyorum yani herkes gür olsun derken ben maalesef uğraşıyorum ki sönsün.
her gün çok aşırı sıcaklara maruz kalıyor saçım fön ve maşa. fönü sönsün diye çektiriyorum dolgun durmasın diye yani.

bakım olarak kokusuna bayıldığım ki benden başka da kimse sevmio www.womenist.net
bunu bunun bir de fısfısı var baya bir haftada bir seti bitirircesine hunharca kullanıyorum. duş esnasında saç kremini çok aşırı sürüyorum öyle yumuşak kalıyormuş gibi inanıyorum. uzun zaman kestirmesemde kuaförüm beni yakaladığı zaman çekip bakım yapıyor. biz de müşteri değil kuaför arıyor öyle garip bir durum.
benim tek derdim güzel koksundur. güzel kokmaları içinde bir ton şey sıkıyorum. aslında saçlarıma o kadar bakım yapmamama ve sürekli sıcak işlem uygulamalarıma rağmen hiçbir şey yok parlak canlı. bunlar bence genetik. herkes kadar diş fırçalıyorum ama bir tane bile dolgum yok. saç da öyle. çok fazla etki etmezmiş gibi geliyor ilaç mantığı tabi bu cahilce bir yaklaşım olabilir ama ne kadar değişebilir ki saç :/ benimkileri de azaltıcak söndürücek bir şey bulun :(
  • glori  (12.11.13 07:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.