[]

eskiz çizmek için

artline drawing system 0.3 ya da rotring tikky graphic 0.3 kalemlerden birini almayı düşünüyorum, bunlardan ya da bunların dışında tavsiye edebileceğiniz kalemler var mı ?




 
0.3 le eskiz pek mantıklı değil.
ne eskizi çizmek istiyorsun kağıt-büyüklük-detay verirsen yardımcı olayım

  • glori  (11.11.13 03:02:06) 
2.bp.blogspot.com
4.bp.blogspot.com
3.bp.blogspot.com
1.bp.blogspot.com
4.bp.blogspot.com
gibi eskizler çizmek istiyorum yanımda taşıyabileceğim a5 a6 boyutlu defterlere
  • freebird5406_2  (11.11.13 03:08:28 ~ 03:13:02) 
aslında verdiğin linklere dayanarak söylüyorum bunu sanırım yeni başlıyorsun çok kompleks değiller. bu kalemler sert uçlu seni kısıtlar yumuşak bir kurşun kalemle mi başlasan acaba çok kısa bir süre. ben teknik detayını bilmemekle birlikte çok iyi eskiz çizim karakalem vs yapıyorum benim için kalem farketmiyor gibi bir durum ama benim için ne kadar kalınsa o kadar iyi olabiliyor bazen. deneyerek kendine en rahat geleni bulman mantıklı. 0.5 ile 0.1 i kombin yap ozaman 0.3 e ince demiş olsamda iki farklı kalınlıkla çalış. yani bunlar gibi çok aşırı hızlı sketchler için ben 0.3 ü seçmezdim. bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim ben hepp kırıp yamulttuğum için üniversitede ben sanırım sevmiyorum. yani burdan da şunu anlıyoruz ki herkes mesela ben kullanamayabiliyor. çok aşırı pahalı da değil zaten.bide a5 ya da a6 ise defter sende moleskine al bitane kalın kapaklısından. moleskine furyasına katıl <3


  • glori  (11.11.13 03:23:37) 
kursun kalem istiyorsun sanirim ama gosterdigin eskizler bu cesit murekkeplilerle de yapilabilir. hem farkli kalinliklari da var. sana en uygun 005 sanki.

www.discountart.com

edit: ben soruda "graphic" yerine "graphite" okumusum, sorun cozuldu.
  • little miss rejectee  (11.11.13 03:36:44 ~ 16:22:02) 
@lmr : freebirdin bahsettiği kalemler kurşun değil ki (:
ayrıca verdiğin linklerde de pek 0.3 yok gibi sanki
dediğim gibi dene ve kendine en uygununu bul.
  • glori  (11.11.13 04:42:07) 
konuya açıklık getireyim fırça uçlu mürekkepli kalemlerden al. kalemi tutuş açını değiştirerek çok ince veya çok kalın çizebilirsin. boyama bile yapabilirsin.


  • nax  (11.11.13 10:16:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.