[]

Kadının boynundaki ip

gizemli soru başlığımı yazdıktan sonra meseleyi aktarayım. kızda cevşen nasıl durur sizce? muska kısmı gözükmüyor, sadece kendinden ayarlanabilir karizma bir ip var. ben değilim bir arkadaşım. yıllardır takıyor, yakın zamanda buna demişler 'kıro gibi, ne böyle' diye. aklı karışmış kızcağzın, seviyor da takmayı.

ha bir de bilgisi olanlar cevşenin gerekliliği konusundaki fikrini belirtirlerse şükela

(hayır gotik hatunlar o biçim ipler, deriler sallandırıyor, bununki mi göze batıyor anlamadım!)

 
@ acream :) çok haklısın. kime ne yani. seviyosa taksın. hem görünmüyomuş bile.


  • elorelia  (10.11.13 22:23:45) 
alerjik insanım pek bişey takamıyorum, seven isteyen istediğini taksın. cevşenin kırolukla ne alakası var? belki biraz dini hassasiyet göstergesi olabilir- bu da bazılarına batabilir (ki o bile değil arabaya, dükkana ayetel kürsi asan her esnaf dindar mı?) benim ailem sonuna kadar dindar ama kimse bişey takmıyo, napcaz?
gözüne batanın gözünde bi sorun var, arkadaşın taksın istediği gibi.
dinen cevşen "gerekli" değil tabi ki ama inanç meselesi bu, maneviyatına çok önem veriyordur kendini öyle daha iyi, korunmuş hissediyordur takar, kime ne?
  • niye ama  (10.11.13 22:24:40) 
cevşen'in koruyucu özelliğine inanıp takılabilir, ne mahzuru olacak canım!
böyle şeylere takan arkadaşlara pek takılmamak lazım.

  • voltran  (10.11.13 22:54:25) 
karizma bir ip...

bence de kroca.

gotikler takıyor yakışıyor ama onlar gotik (: senin arkadaşın sanmıyorum gotik olsun..
  • glori  (10.11.13 23:00:16) 
erkeğim belli bir zamana kadar ben de taktım şimdi cüzdanımda taşıyorum. inancına kalmış bir şey tabi gereklilik konusu. cevşenin de güzel şekilde olanları var su damlası şeklinde vs. onlardan da takabilir ama gözükmüyormuş zaten. başkasının dediklerine de takılmasın.
acream+1
yalnız ipmiş, ip yerine ince bir zincire takabilir.
  • SPQR  (10.11.13 23:02:43 ~ 23:03:41) 
@glori, neresine takıldın?? karizma diye tabir etmeme mi, ip olmasına mı? yoksa ben karizma lafı kullanıyorum diye arkadaşım kıro mu oldu, nedir?? :))


  • fallopian  (11.11.13 07:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.