[]

TSH ve Serbest TS4 değerleri

Yapılan hormon testine göre tsh değerim >0.05 ulU/ml referans aralığı ise 0.25-5 serbest ts4 değerim ise 20.19 pmol/L referans aralığı 10.6-19.4

bunun açıklaması ne ola ki?

epeydir var olan şikayetlerim ise reglimde epeyce azalma oldu ancak düzenli, saçlarım çok dökülüyor, fazla derecede sinir ve öfke. Merak ettim üstüne düşülecek bir şey mi kendiliğinden düzelebilcek bir şey mi?

Şimdiden teşekkürler.

 
Evet üzerine düşmen gerek endokrin uzmanina gitmelisin, saç dökülmesi sinirlilik belirtileridir kilo sorunun olur metabolizman doğru çalışmaz TSH vücudun orkestrasıdır ilaçla tedaviyle her şey yoluna girer ama mutlaka dr'a git muhtemelen haşimato hastalığın internetten araştır.


  • sakman  (10.11.13 21:14:55) 
primer hipertroidi.
belki.tiroidit
belki subklinik ht olarak. detayini bilemeyecegim. uzmanina gorunmek lazim

kilo alma sorunun olur derken kilo alamazsin demek istemiş heralde ustteki arkadas.
kilo verdirir çünkü
  • ceycey e  (10.11.13 21:22:18) 
Açıkçası kilo verdiğim söylenemez, tiroid ultrasonum normal çıktı. ama yaklaşık 5 aydır vücudumda bir şeyler yolunda gitmiyordu onun az çok farkındaydım. tekrardan teşekkürler.


  • kirmizibalon  (10.11.13 21:26:15 ~ 21:26:27) 
doktor muhtemelen antikor testi yapacaktır, antikorlar pozitif çıkarsa graves hastalığı diyebiliriz. bir kronik otoimmun hastalığıdır.


  • ryuzache  (10.11.13 21:38:15) 
@ceycey e
kilo sorunun olur dedim, kilo alma sorunu demedim alttaki arkadaş

  • sakman  (13.11.13 21:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.