[]

Türk telekom ile mücadele yöntemleri

Selamlar

on onbeş gün kadar süreyle hizmet alamadığım yalın internet hesabımı 1 ekimde fatihdeki telekom binasına gidip kapattırdım. 3-4 gün sonra beni arayan beyefendi kapatma isteğimi DEFALARCA yinelememe rağmen internetimi üç ay dondurmuş.

Bu durumdan iki gün önce tekrar aranıp, dondurulmuş olan internet hattımı tekrar açtırmak isteyip istemediğim sorulunca haberdar oldum. telefonda sinirlenip kapatma isteğimi yineledim. karşımdaki beyefendi ise dalga geçer gibi dondurulmuş hattımı kapattırmam için önce açtırmam gerektiğini söyledi.

bu süreç boyunca bir öğrenci olarak zararım:
-20 eylülden beri internetsizim. yeni bağlatmaya çalıştığım superonline internet de muhtemelen donmuş hattım(veya portum) yüzünden bir haftadır bağlanmıyor.
-bir buçuk ay boyunca en az 60 liralık yüklenen kontürün "şuna bas buna bas" şeklinde ttnet hattını ararken ziyan olması(bir buçuk aylık bir süreçte)
-çeviri işlerimden dolayı internet kafade yaşıyor hale gelmem, internet kafede ders çalısıyo olmam
-tekrar kapatma sürecinde bir fatura daha (65tl) ödeyecek olmam

1.yarın aynı şubeye benzinle gidip koca binayı ateşe versem kanun kimin tarafında olur?
2.aynı durumu yaşamış arkadaşlar acaba nasıl bir yol izlediler?/izlerlerdi?

 
ikamet ettiginiz ilcedeki tuketici sorunlari hakem heyetine basvurup bir dilekce ile sorununuzu ve zararinizi anlatabilirsiniz. ayrica gumruk ve ticaret bakanligi nezdinde sikayette de bulunabilirsiniz.


  • imla kilavuzu  (10.11.13 15:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.