[]

Çok eğlencelisin. Eğlenceli insanlar hüzün taşır

Birisi dediydi bunu bana. Başta gülüp geçmiştim ama şimdi aklıma geldi birden.

Siz ne düşünüyorsunuz bu önerme karşısında? Gerçekten de böyle midir? Hayatta bi ağlayan palyaçoluk durumu var mıdır?


 
şimdi gülen insanlar mutsuzdur. somurtan insanlar da mutsuzsa kim mutlu?
nicksonlarımız aynı olunca şey edeyim dedim. iy geceler.

  • farrytikki2  (10.11.13 00:34:57) 
var öyle bir şey bi arkdaşımdan biliyorum. ama genelleme yapılamaz


  • qazwsx  (10.11.13 00:35:32 ~ 00:35:49) 
dogru degil herkes huzun tasir. dertsiz insan var mi dunyada? kalkip annesi olmus, kanserli biri eglenceli olmaz. eglenceli insanin huznu senin benim kadardir


  • mayeskuel  (10.11.13 00:38:29) 
herkes için geçerli değil, ben de çok eğlenceli bir insanım ama hüzünlü değilim, hüzünlenmekten de nefret ederim.


  • baba jo  (10.11.13 00:38:54) 
O ben eğlenceli görünüyorum ama o hikayedeki palyaço benim, çok duygusalım çok üzgünüm diyen arkadaşlar, hayatta bazı eşikleri geçememişlerdir.
sahiden o palyaço olmayı başaran birisi kendini hüzne teslim etmez.
burada hayatlarımızı anlatıp acı yarıştırabiliriz,en çok acı çekenin en çok laf söyleme hakkı olduğuna inanırsınız, deneyim denilen şeyin de acıyla ilişkili olduğu önkabulü yüzünden kendi acılarını herkesinkinin üstünde tutar insanlar.
Demem o ki, yaşamın mizahını, insanı güldüren yanını sahiden gören birisi, azbuçuk aklı varsa bunu kaybetmez.
Başarılı insanlara bakın. Başarılı deyince para ve ün kazananları kastetmiyorum.
Mutlu olanlara bakın. Bilim insanlarına, öğrenmenin coşkusunu yaşayanlara...
Bunlar hayatlarında her şey yolunda giden insanlar değiller ama mutlu kalmayı başarıyorlar. Neden? Çünkü acıyla kurulan karmaşık bağı anlıyor ve ona ne mesafede kalmaları gerektiğini öğreniyorlar.
Bizim filmlerimiz bile acıdan besleniyor.
En çok acı çekenin en çok ödüllendirileceğine dair inanç var.
Acı seven toplumda böyle yanlış yerleşiyor fikirler.
Hayatta ağlayan palyaçoluk durumu yoktur, onu diyen halt etmiş.
  • kalemdefter  (10.11.13 00:45:36) 
herkes her şeyi taşır. derecesiz gözlük gibi bi laf.


  • bigl0rd  (10.11.13 01:01:35) 
var.
şebek gibi gülücükler saçarak geziniyorum ama çok mutsuzum. mutsuzluktan ölecem yeminle. ama dışarıdan bakınca aa neşeli cici tatlı kız. başka bi şekilde hayata tutunamam heralde. mutlu taklidi yapmak gerek kısacası.

  • nuvomed  (10.11.13 01:08:49) 
geçmişinde daha fazla acı çekmiş biri ya da ne bileyim üzüntüyü daha çok yaşamış olanlar daha neşeli olurlar.çok dikkat ederim çevremde bu tezi çok kanıtladım.

bunu da bağladığım bir yer var aslında.daha çok üzülen,geçmişte sıkıntı çeken biri basit şeylere üzülmemeyi öğrenip neşeli olmaya çalışırken,diğerleri daha ufak şeylere moralini bozup surat asabilirler falan.çünkü asıl zorluğu tatmadığı için o anki ufak şeyler zor gelir.
  • uzunuzunilgi  (10.11.13 08:27:52) 
çok aşırı eğlenceli biriyim. hiç hüzün falan yok bende


  • glori  (10.11.13 10:46:07) 
klişe yapmış yok öyle genelleme.


  • snowman  (10.11.13 14:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.