[]

Kia Rio

merhabalar,

arabamı değiştirip daha küçük ve daha az yakan bi araba almayı düşünüyorum
bugün bayi bayi dolaştım ve kia rio'yu çok beğendim her anlamda aynı sınıftaki diğer arabalardan daha güzel ama sonuçta buda bir yatırım.
ben bu arabayı alıp 2-3 sene sonra satmak istesem bi ford renault gibi satabilirim, yani uzun lafın kısası kia rio'nun ikinci el pazarı nasıldır?alıcısı var mıdır?yoksa elimde mi kalır?

 
Merhaba. Bahsettiğiniz aracın kesinlikle bir megane bir focus ya da daha alt sınıftan clio, fiesta gibi piyasası yoktur. Elinizde kalmasa da zararınız büyük olur diyelim.


  • cunupkral  (11.11.13 01:42:25) 
elinde kalma diye bir sey olmucak.kia yeni modelleriyle baya satmaya başladı.ve kaliteli.
1 ay değilde belkı 3 ay sürer ama yine satılır.tertemiz renoların fordların aylarca satılmadığını çok gördüm.

  • tadutadu  (11.11.13 01:53:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.