[]

PSP ile Ogame'e girilebiliyor mu ?

Bir adet psp edinsem wireless ile internete bağlansam ogame'e sorunsuzca girip oynayabilir miyim ?




 
oynamadım, oynamış biri cevap atsa daha faydalı olur elbet, ancak;

-psp'de internet olayı biraz sakat. oldukça yavaş. çoğu sitede zorlanıyor. ilk aldığımda bir iki kurcalayıp bıraktım.
-normalde bile zorlanırken bir de oyun oynanması çok mümkün değil. ogame nasıldır bilmem ama grafikli falan bir şeyse ihtimal vermiyorum.
-bir de zaten yakınlarda wireless bulmak gerekecek oynamak için. bu da büyük ihtimalle ancak ev olur, onda da açın bilgisayarı onda oynayın.
-yeni alınan alette o kadar oyun varken net tabanlı oyun oynamak cinayet gibi. sinirlendim gece gece.

yardımcı olmuşumdur umarım.
  • tahsin sutcuoglu  (19.04.09 01:49:15 ~ 02:49:52) 
ya imkansız böyle yavaş böyle aptalca bir internet olamaz. laf olsun diye koymuşar resmen. en son modelini kullanıyorum. hiç bi şekilde 3 dkdn önce sayfa açılmıyor.


  • jeanne hebuterne  (19.04.09 14:02:55) 
sayın jeanne,
o kadar da kötü değil. sizinkinde problem olabilir. kullanmıyorum dedim de, ara sıra ekşi sözlüğe falan da giriyorum, idare ediyor açıkçası.

  • tahsin sutcuoglu  (19.04.09 17:05:01) 
o game grafikli bir oyun değil ancak psp ile sadece facebooka girilebiliyor adam gibi. facebook psp için ozel uygulama yapıyor.

edit denedim. oynanabilir gibi değil
  • emcedeltate  (19.04.09 18:22:45 ~ 18:29:14) 
custom firmware 5.00 M33 yuklersen ve high memory'li bir browser kullanirsan normal bilgisayarin kadar hizli gezinebilir, flash oyunlari vs. oynayabilirsin nette. ama sony'nin firmware'i ile olmaz o isler. terimler, terimler, fatih terimler...


  • kezzy homeros  (19.04.09 19:30:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.