[]

uzunca süre ders çalışma

önümüzdeki 2 ay boyunca çok çok ders çalışmam gerekiyor.

sabah okula gidiyorum. akşam 4-5'e kadar sürüyor. okuldan gelip gece 2lere kadar çalışmayı düşünüyorum.

konsantrasyon problemim var. biraz da hafıza. kolay unutuyorum.

bu 2 aydan maksimum verim alabilmem için hangi taktikleri uygulamam gerekir? vitamin falan alsam mı? (centrum, pharmaton vb... yararları oluyor mu?)

sonra uyku meselesi nasıl olur? günde 5 saat yeter mi acaba? (02:00-07:00)

 
sadece uykuya yorum yapacağım. direk 5 saat uyumayın. mesela 8 saat mi uyuyorsunuz normalde. ilk başta 7'ye alışın sonra 6, sonra 5. alışırsanız 5 saat uyku yeterli gelecektir..


  • dambil  (18.04.09 22:57:57) 
modiodal diye bir ilaç kullanıyorum ben çok çalıştığım zamanlarda. aşırı zinde tutuyor. bilinen bir yan etkisi yok. 56 saat uyumadığımı biliyorum bu ilaç sayesinde :)


  • jeanne hebuterne  (19.04.09 00:19:36 ~ 00:20:24) 
gün içinde özellikle de akşamları 1-2 saat uyumaya çalışın, o zaman 4-5 gece uykusundan sonra bile sabah çok daha dinç oluyorsunuz, ben sınav zamanı öyle yapardım.
vitamin falan hiç kullanmadım, anlamam o işlerden

  • zubundy  (19.04.09 00:27:23) 
bunun bir benzeri duyuruyu da ben acmistim konu ile ilgili cogunluk pharmaton dedi,yaklasik 1 ay olacak kullaniyorum cok matah bir sey degil gibi geldi bana etkisini de asgari seviyelerde gordum diyebilirim,oyle uykusuzluga da faydasi yok anlatildigi kadar.

gunde 3-4 bardak sek kahve nin yararini gorursun,balik ve ceviz de tuketmeye bak onlar cidden ise yariyorlar, internetten uzaklasmaya bak ben kaldigim evi degistirdim internetim yok neyi ne zaman calisacagimi da yolda dusunuyorum ,eve gelip yemek sonrasinda da derse basliyorum .
uyku icin sunu okumustum uyku suresinden cok ne kadar kaliteli uyuduguna dair,geceleri eger ustun acilirsa vucut sogudugu icin sabahlari yorgun kalkiyormus insan ayrica sicak su torbasi atiyorum yataga sabahlari zorlanmadan kalkiyorum.
  • rising creeps  (19.04.09 14:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.