[]

odamdaki karasinek

şimdi arkadaşlar. nasıl anlatacağım bilemiyorum. benim odama bi sinek girmiş. kendisi üç gündür çıkmıyor. camı açtım, kapıyı açtım evden çıktım. akşam geldim hala burda. odamın ışığını kapatıp antrenin ışığını açtım. yok. bazen çıksa bile benimle geri geliyor içeri. cidden çok çaresizim. ben size bu satırları yazarken kolumda duruyor mesela. kovuyorum tekrar geliyor. pis biri falan da değilim, odam da gayet temiz. kendisini evcilleştirmeyi düşünmedim değil ama ayakcıklarındaki mikropları hepimiz biliyoruz. napıyım bilemedim. ne yiyor da yaşıyor onu da anlayamadım. bi akıl verin. gittikçe bağlanmaya başladım. kötü anlarda falan hep yanımda oldu, dikkatimi dağıttı. meğersem insanın en iyi arkadaşı vızlayan bir karasinekmiş...




 
öldür


  • prezarlatif  (08.11.13 22:46:53) 
sinek ilacı kullanabilirsiniz mesela.


  • sanal cicek  (08.11.13 22:47:34) 
bağlandım diyorum, öldür diyosunuz :(


  • it's just a cigarette  (08.11.13 22:48:12) 
ben de 1 haftadır savaş veriyorum kendisiyle. bi yerde görünce havluyu kırbaç yapıyorum ama sonra bakıyorum uçuyor gene. vızıldıyor kulağımda, yoksa ne halt yerse yesin. geçen oyunumu bozuyordu.

en son internetten ömrü ne kadar diye baktım. ölür nasıl olsa diye...

bugün çok iğrenç bi şekilde aramızdan ayrıldı allahın belası.

dibinde 2 yudum kalmış maden suyum vardı masamın üstünde. bi şey izliyodum bi baktım içinde yüzüyo, çırpınıyo. midem kalktı, çünkü onu içecektim bi ara ve içine bakmayacaktım bile.

saksıya doğru döktüm. kurtulduysa da kurtulsun.

ulan girsin diye uğraşsan girmez. ıyy bak tiksindim gene.
  • supergirl  (08.11.13 23:07:26 ~ 23:08:11) 
yok çıkmıyor yani. saklandı şimdi bi yere. filmde dizide, oyunda benimki de dikkat dağıtıyor. aslında bi kedim olsaydı... hmm.


  • it's just a cigarette  (08.11.13 23:10:08) 
stabil duzgun bir yere konmasini bekle, sonra bir adet suzgec veya bardakla yavasca uzerini kapat bunu dikkatle yap tam kacmaya kalkarken bardak kenarina yapisip duvarla bardak kenari arasinda ezilebilir. istemeyiz di mi? bardakla kapatinca bir adet karton veya a4 kagit gibi bir seyi yavasca duvarla bardak arasina sok. dikkatlice bu sistemi duvardan ayir ancak kagitla bsrdagin temasi kesilmesin. sonra kapiyi acin disari salin ve bir süre icin kapiyi pencereyi geri acmayin.

edit:sorri.
  • wiillii  (08.11.13 23:12:58 ~ 09.11.13 00:24:30) 
bir kurbağa bulun bir yerlerden.


  • voltran  (08.11.13 23:33:59) 
@wiillii
siz-sen ayrımını yapamayan, tanımadığı insan hakkında önyargılı olarak hakaretlerle atıp tutan ve bu şekilde kırıcı dahi olsa bile kendini engelleme duygusundan aciz bir bireyin "trollük" olarak tanımladığı bir şeyi kendisinin devam ettirmesi kadar ironik bir şey yok sevgili wiillii.

@voltran
sonra kurbağadan nasıl kurtulcaz? sürüp gider bu böyle.

ilgilenenlere teşekkür ederim. iyi haftasonları.
  • it's just a cigarette  (08.11.13 23:38:13) 
saçmalama yau bas sinek ilacını.ya da sineklik al vur gitsin.sinekle arkadaş mı olunur yau habinallaaaah


  • demirr  (08.11.13 23:43:28) 
bazen bir şeyleri arkanda bırakman gerekebilir. işte bu sinek, karasinek de hayatına devam edebilmen için üstüne basıp geçeceğin bir basamak. artık daha fazla onu düşünme, bencil ol ve o terliği yapıştır ağzının ortasına.


  • bass solo take one  (09.11.13 00:09:43) 
hocam su sigarayi biraz daha az icin. zaten farenjitiniz var, daha da azitacak. bi gun "ben sinek olmaya karar verdim arkadas" gibi bir duyuru acmanizdan endise ediyorum.


  • compadrito  (09.11.13 06:44:17) 
@compadrito
:) sigara kafa yapmiyor malesef. ama ilginiz icin tesekkur ederim.

bu sabah beni uyandirdi. yine sinir oldum. cami actim ve cik git burdan dedim. cok sasirmisti, inanamadi. sana diyorum defol git dedim. viz sesi gittikce azaldi ve bi anda camdan disari cikti. simdi cok yalnizim.

end of the story.
  • it's just a cigarette  (09.11.13 10:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.