[]

bu siteye güvenilir mi?

izleyenkazaniyor'da 4 hesapta toplam 100 tl birikmiş. Şimdi ben bu parayı alacam ama hesap numaramı filan vermeye korkuyorum açıkçası. Üye olurken çeşitli bilgiler(ad,soyad,cinsiyet,doğum tarihi) aldılar.Ne yapmalı?




 
bir arkadasinin hesap numarasini versen olmuyor mu?


  • pyro clustic flow  (18.04.09 13:57:30) 
Hayır hesabın kendi üzerine olması gerekiyor.


  • ocanal  (18.04.09 14:00:03) 
tek bir hesapta 50 tl olmadan para alınmıyor diye biliyorum ben.Sen bence bankada yeni bir hesap aç içi boş olsun ne olur ne olmaz.


  • lenyo  (18.04.09 14:22:24) 
ya iyi de hesaplar birleştirilemiyor ki. öyle saçma bi mantık olabilir mi? her üyenin kendine ait hesap numarası oluyor ve her üye ayrı ayrı 60 lira birikince hesabında para alabiliyor. dediğiniz gibi olsa bi günde 1000 tane hesap açarım kısa sürede zengin olurum di mi ama.


  • rentts1  (18.04.09 14:23:44 ~ 17:10:13) 
@lenyo

ilk başladığım zaman 20 tl sınırı var diye biliyordum, şimdi baktım ya ben yanlış gördüm başlarken ya da değiştirdiler, 60 tl barajı koymuşlar. 100 lira kaldı anlaşılan.

@rentts

zaten ben de 4 farklı hesap numarası verecektim. 1 ben ve 3 ayrı arkadaşın hesabını verecektim.
  • ocanal  (18.04.09 14:50:11) 
4 tane ayrı hesabın da olsa 100 lira alamazsın, sorun bu işte. 4 tane ayrı hesabın her birinde 60 lira birikecek ki bu da 240 liraya tekabül eder ondan sonra her biri için ayrı ödeme yapılacak. çok basit mantık anlaşılmayacak bişi yok.

siteden alıntı;
Kazandığınız IP (Izle Puan) lar 60YTL barajına ulaştığı anda, üyelik sayfanızda yer alan “Paramı Alayım” butonuna tıkladığınız takdirde, önceden belirtmiş olduğunuz banka hesap numarasına aktarım gerçekleşecektir.
  • rentts1  (18.04.09 17:09:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.