[]

televizyon için LG mi Philips mi?

www.teknosa.com
www.teknosa.com

hangisini almalıyım? her ağızdan başka ses çıkıyor. kimisi lg en iyi marka philips en ufak bi ışık geldi mi görünmez olur diyor, kimisi de philips bu teknolojinin başı lg neymiş diyor.

bu arada abim digiturk alıp ertesi gün iade etmiş yayın kötü diye. teknosada da digiturk u tavsiye etmiyoruz zaten gibi bi yorum okudum.

digiturk kullanıcısıyım başka şey alamam. bilgisi olan var mı bu konuda?

teknosanın satış sonrası desteği çok kötü diyorlar, şikayetçi olan var mı?

teşekkürler cicişler

 
bütçe?


  • kosun lan mevzu var  (07.11.13 14:14:12) 
lg'nin televizyonları gayet iyi, philips bilmiyorum hakikaten kullanan tanıdığım yok, teknosadan bedavaya verseler almam, satış sonrası hakikaten sıkıntılı.


  • kyha  (07.11.13 14:14:37 ~ 14:15:01) 
bütçe işte 2300 falan
kullanıcı yorumu almak istiorum daha çok. dediğim gibi herkesin bi fikri var ama fikirden çok kullanıcı yorumu işine yarar şu an.

  • neira  (07.11.13 14:21:21) 
sony / sharp gibi markaların üst segment modelleri hariç diğer markalar aynı fiyat seviyesinde panasonic ile yarışamıyor.

her markayı görme fırsatım oldu bunca yıl.

panasonic led tv ler hepsine on basar. (plazma istiyorsanız yine panasonic plazmalar on numaradır.)
  • kosun lan mevzu var  (07.11.13 14:23:54) 
Teknosa, mediamarkt, bimeks hepsini dolaştım ve gittim hepsiburada' dan sipariş verdim. Yaklaşık 150tl daha ucuza samsung sahibi oldum. Yaptığım incelemelerde en iyi görüntünün sharpda olduğunu farkettiysem de 32" tvsini bulamadığımdan samsung tercih ettim. Digiturk hd ile harikulade bir ikili oldular


  • dayrise enterprises  (07.11.13 14:25:40) 
ben de samsung 40es6340 var, arkadaşımda lg var ama modelini filan bilmiyorum şimdi yalan olmasında linktekine benziyordu, bayağı bir ps3 oynadık film izledik iyiydi yani, dijitürkte izlemiştik filmi hatta ama hd kanalda, zaplarken de sdlerde öyle bir çamurlaşma filan görmedim, görüntüsü çok güzel ve canlıydı.

not: samsungtan memnunum tek sıkıntı 3b gözlüğü aktif pasif değil.
  • kyha  (07.11.13 14:25:53 ~ 14:26:40) 
(git:www.philips.com.tr ) model philips kullanmaktayım. Artı ve eksilerini söyleyeyim. En büyük eksisi smart menüsü kesinlikle yavaş. Ama kullanılamayacak kadar kötü değil. DTS ses desteklemiyor. Ama önerdiğin Lg'de de DTS desteği yok. Artısına gelirsek Amblight kesinlikle denenmesi gereken bir deneyim. Acayip zevkli oluyor film izlemek falan. Görüntü kalitesi mükemmele yakın. PS3 de oyunuyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.


  • Dr_Stat  (07.11.13 14:41:28) 
yaklaşık 2 ay önce teknosadan philips 50PFL5028 (özellikleri aynı) modelini aldık kayınpedere. smart tv'yi kullanmak tam bir eziyet. smart tv önemliyse philips tavsiye etmem.


  • mavidere  (07.11.13 14:51:20) 
philipsten koşarak uzaklaş.


  • Sir Anthony Hopkins  (07.11.13 14:59:53) 
evde bir lg bir filipis var. bi de 30 yıllık crt filips. bir kez tamire gitti o da scart takıldı.
bi kere filipse kötü demek mersedese kötü demek gibi bişi. elektronikte kendisi teknoloji icat eden firmalardan birisi. binlerce patenti var. evet lg de iyi ve en iyi yanlarından birisi yanlış bilmiyorsam lcd panelleri kendi üretiyor. bu nedenle o da mis gibi. filipse kötü demek lgye iyi demek yanlış. sony harika ama samsung daha iyi demek gibi bişey. samsung kötü değildir. ama sony daha iyidir tabi. iki marka için de düşünmeden alabilirsiniz. ama teknosadan almayın. bunda haklılar.

  • ben smyrna  (07.11.13 15:05:19) 
smart tv için update yapını gençler.


  • ben smyrna  (07.11.13 15:06:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.