[]

Ev döşeme

Arkadaşlar selamlar,
Bugün itibariyle yeni bir ev tuttum ve onu minimal bir tarzda döşemek istiyorum. Şehir Ankara. Bu işi ucuz yollu yapmak için fikirlere ihtiyacım var. Buna ek olarak sizce nasıl döşemeliyim? Neler olmalı?
Fikir edinmeniz için ev linkte.

www.sahibinden.com


Fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var.

Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

 
ben de bir dönem aynı model 1+1 evde yaşadığım için tecrübeyle sabit bazı öneriler sunabilirim. Salona en çok yakışan köşe takımı oluyor. hem çok kullanışlı. hem de ferah ve geniş bir görüntü elde edersin. mutfak ve salon ayrımının olduğu kısma masa ve salyeler koyabilirsin. onun dışında küçük bir tv ünitesi veya tv sehpası. ortaya da büyük olmayan bir halı. yatak odasına da bir yatak ve duvardan duvara derin ve büyük bir dolap. Bu kadarı asgari ve gayet yeterli. bundan sonrası artık detay. duvara tablolarla belki aynayla köşeye ayaklı bir lambayla zenginleştirebilirsin.


  • yahepyahic  (07.11.13 12:58:55) 
Allahın adını verdim ikea dan bişey alma müdür.

www.modesmobilya.org

bak bu tür şeyler bakabilirsin. İstediğin gibi minimal bi tarz yakalamaya birebir. Bi iki tablo, bir televizyon masası, bir de yemek için masa koy oldu sana minimal modern bi ev.

edit: bu arada www.tasdesenliduvarkagitlari.com

şuraya da bir göz gezdir. ucuz bi şeyler kısarsan güzel olur.
  • sforza  (07.11.13 13:16:47 ~ 13:19:15) 
  • zuhican  (07.11.13 13:17:31) 
Eger ucuza getirmek istiyorsaniz dekorasyon dergilerini karistirip, kendiniz bir seyler cizip iyi bir marangoz ve mobilyaciya yaptırabilirsiniz. Hem istediginiz gibi olur hem de ucuza gelir.


  • fraise  (07.11.13 13:19:24) 
ışığı iyi kullanın sarı ışığı sık ve ufak olarak dagıtın özellikle salona.tablo üstü olur abajur olur görüntüyü çok değiştiriyor.


  • patates baskı  (07.11.13 15:01:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.