[]

istifa

işten ayrılsam bu hafta sınavlarıma çok sağlam çalışabilirim ve yüksek notlar alabilirim. zaten şu anda tek amacım bu. sağlık sıhhat dışında. parayı düşünmüyorum. okul ocaktaki finallerimle beraber bitecek. geçen dönem özel ders vermiştim yetmişti çok şükür. yine versem haber salsam komşulara yine bulurum. ne dersiniz abi istifa etsem de eve geçsem nasıl olur? iş varken tam zamanlı özel ders veremiyorum kafam bi şekilde kazan gibi oluyor ve çok yoruluyorum ruhen de bedenen de. derslere gitmeye mecalim kalmıyor. uzun süre ingilizce ve matematik dersleri verdim. yine verebilirim hem.

edit: işlerin aksamayacagını ve şefimin anlayışla karşılayacağını da biliyorum.


 
çalıştığın yere biraz ayıp olur. en azından bir-iki gün önceden söyleseydin iyiydi.

ama ayrılman işleri aksatacak kadar önemli bir pozisyon değilse, veya umursamıyorsan, senin için iyi olur.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (07.11.13 08:05:55) 
durduğun kabahat


  • innerbliss  (07.11.13 08:15:49) 
Şefin anlayışla karşılayabilir ama üstü olan biri varsa ihbar süren dolana kadar çalışmak zorundasın diyebilir hatta der bence. Ne kadar zamandır orada çalışıyorsun?


  • whoosie  (07.11.13 08:25:51) 
salı günü aynısını ben de yaptım. haftaya sınavlar başlayacak böyle yürümez bu kervan diye bıraktım işi. hala ders çalışmaya başlayamadım ama yüzüm gülmeye kafam rahat etmeye başladı en azından. durma bırak gitsin.


  • kara olmayan inci  (07.11.13 08:28:06) 
1 hafta izin isteseniz vermezler mi? sonrasında tekrar değerlendirirsiniz durumunuzu.


  • kakao  (07.11.13 08:54:22) 
üniversitede uzatmalı senemde finallerden önce 2 ders için tam 2 ay işyerinden izin almıştım. Ya o izini alacaktım ya da okul bitmeyecekti. Önceliğin okulu bitirmekse ve işverenin izin veriyorsa hemen git ders çalışmaya başla. Okurken çalışmak çok zordur.


  • japon askeri  (07.11.13 09:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.