[]

Excel dosyayi otomatik olarak nasil email atarim?

Cok saygideger Brolar ve kendini bro hissedenler;

Yine bir sorun icin kapinizdayim.''Aman canim,paylasayim bilgilerimi,neyim eksilir''diyen arkadaslar,derdim tam olarak asagida yazdigim gibi.
Simdi benim elimde 50 nin üzerinde excel dosya var.ve bunlar icerisinde günlük degisiklikler yapildiktan sonra müsteriye yollaniyor.Acaba bir yol varmi,bunlari otomatik olarak verilmis olan email adreslerine yollayacak bir sistem.Hani diyorum,ben elense yapsamda,bilgisayar debelense bu is icin.aman diyim böyle bir bebege anlatir gibi yazarsaniz bahtiyar olurum.

Not:Kullandigim sistem windows 7,ms office 2007

simdiden siz hayirseverlerin hayri kabul olur insallah

 
powershell scripti ve zamanlanmış görevlerle belirli saatlerde belirli dosyaları mail olarak gönderebilirsin gibime geliyor.


  • spadram  (07.11.13 07:03:37) 
macrolara çalışsan başarabilirsin sanki. çalışmadan, birinin kastırıp sana hazır macro vereceğini sanmıyorum ama.

en.kioskea.net
  • 507  (07.11.13 08:15:42 ~ 08:16:22) 
Sorunuza cevap degil ama derdinize cozum olarak Dropbox gibi bir servis kullanabilirsiniz. Excel dosyalariniz Dropbox klasorunde musterilerinizle paylastirilmis sekilde durur. Siz degisiklik yaptikca da musterilerin bilgisayarlarinda da otomatik olarak guncellenir.

Excel kullanmak sart degilse de Google Docs uzerinden Spreadsheets'lerde calisip istediginiz musterilere gene erisim verirsiniz.

"Dosya mail atmak" artik bayagi eski teknoloji olmaya basladi cunku.
  • crown  (07.11.13 08:17:37 ~ 08:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.