[]

Kızlı Erkekli Evler, AB'nin Açıklaması?

ne demek bu? ne düşünüyorsunuz? www.radikal.com.tr




 
yarağı yedik, bu adamlar da tavır koyup baskı yapmazsa geçer bu yasalar falan


  • hjarteblod  (07.11.13 00:33:28 ~ 00:33:52) 
ilk yorum acikliyor:
Adamların kırk yıl düşünseler akıllarına gelmeyecek bir konu olduğu için, valla bizde öyle bir düzenleme var mı yok mu onu bile tam bilemiyoruz tadında cevap vermişler. Hani o kadar uzak bir mevzu

boyle bir konunun olmamasi lazim, degil basbakanin aciklama yapmasi.
ama birsey olacagini sanmiyorum. evime girip arama mi yapacak? kim hangi yasa?
hayir yasa ne diye gececek? eve girip evlilik cuzdani kontrolu yasasi mi?
bilmiyorum belki ben yanlis geldim.
  • el desaparecido  (07.11.13 01:10:24) 
@el desaparecido

başbakana gazeteci de soruyordu aynı senin gibi "vali hangi yetkiyle kişilerin özel alanlarına müdahale edebilecek ki" diye başbakan da şöyle cevap veriyordu: "gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra yetkiye de sahip olacak valiler" gibi bir şeyler.
  • cthulhu  (07.11.13 01:21:53) 
@cthulhu yani duzenlemelerden sonra ozel alanimiza mudahale etme yetkisi verilecek onlara oyle mi? bir anlamda ozel alan olmayacak onun ismi yani. ben anlamadim bunun irandan falan farki ne? gerci oralarda nasil oluyor bilmiyorum.
devlet tarafindan yetkilendirilmis ahlak bekcileri mi olacak yani?

anlamaya calisiyorum durumu sadece
  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.11.13 01:43:31) 
www.odatv.com

kendin izle gör. gazeteci "ama özel müstakil evler sonuçta kişilerin özel evleri vali nasıl bir yetkiyle karışabilir" diyor. başbakan "siz kızınıza bunu uygun görür müsünüz" diyor.
  • cthulhu  (07.11.13 02:15:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.