[]

otel odası paranoyası

küvetinden, havlusundan, tv kumandasından bile çok huylanıyorum.

bi ben miyim, yalnız mıyım? rahat olayım mı? aşamıyorum. booking'de 8-9 puan almış yerler hepsi. bi ben temizliğinden emin olamıyorum. sindiremiyorum.


 
barton fink mi izledin


  • srtm  (06.11.13 23:22:05) 
yok ben doğuştan böyleyim.


  • hope ender  (06.11.13 23:23:23) 
tv kumandasını ayırıyorum. onun ne bok olduğu belli değil. kimse de temizlemez doğru dürüst.

gerini anlarsın. havlunun çarşafın pis olanı kokar, lekesi vardır, kırışıktır vs belli olur. çok titizlenirsen küveti, lavaboyu da ilk kullanımından önce oradaki malzemelerle kabaca temizlersin ya da keeper'ı çağırıp temizletirsin gözünün önünde, biter gider. raad ol.
  • carliston  (06.11.13 23:26:51) 
Odalar sana özel değil neticede, millet odanın içinde yiyip, içiyor, kusuyor, sıçıyor(sarhoşlar bunu çok yapıyor)sevişeni, küvete işeyeni, attıranı. ne ararsan var. mükemmel hijyenik bir temizlik imkansız.


  • hepiniz oleceksiniz  (06.11.13 23:29:51) 
Rahat ol, yalniz degilsin :(


  • kedidir o kedi  (06.11.13 23:31:50) 
paranoyanı arttırmak istemem ama gerçek dünyada hijyen diye bir şey yok. aklına gelen her yerde bakteriler ve zararlı maddeler mevcut.


  • orpheus  (06.11.13 23:35:25) 
Ben hiç takmıyorum pismiş temizmiş yatıyorum kalkıyorum halada yaşıyorum bak takma bu kadar yani.


  • efsane  (07.11.13 00:06:46) 
ben genelde kendim ufak bir havlu götürüyorum ne olur ne olmaz, çok pis hissedersem kendiminkini kullanırım diye. onun dışında kafamı ağzımı yüzümü koyduğum yastık temizse sorun yok. yorganı da öyle burnuma kadar çekmem öyle yerlerde. tv kumandası aklıma gelmemişti bile. ama benim en çok takıldığım, dolapların içi. özellikle 2 günden fazla kalacaksam valizimden çıkarıyorum kıyafetlerimi kırışmasınlar diye, ama o dolaplara koyarken böyle bi tiksiniyorum, ayakkabı falan mı koyuldu kim bilir diye. ama orpheus'un da dediği gibi, belki de her gün bindiğimiz otobüsten, dokunduğumuz paradan ve hatta telefonumuzdan daha pis değildir diye düşünüyorum.


  • letheavendangered  (07.11.13 00:45:08 ~ 00:45:24) 
Carsaftan.yastiktan,havludan pek huylanmiyorum zira simdiye kadar gittigim tum otellerde yumusatici kokulari arasinda geldiler,e bu durumda kirli olduklarini dusunmedim hic.Yerlere terliksiz basmam,dusa da terliksiz girmem ama mesela.Dis fircami,taragimi ayna onune koymam;tuvaleri de pek rahat kullanamam.

Yalniz su bir gercek arastirdiginizda evdeki kumandaniz da o otel odalarindaki gibi bakteri yuvasi;bilgisayariniz,klavyeniz,camasir makinanizin disi,paralar,posetler vs de oyle.%100 steril bir ortamda bulunmak imkansiz ama olabildiginde dikkatli olmaya calisin elbet.O yuzden orpheus +1 diyorum ben de.
  • fraise  (07.11.13 01:23:38) 
Hijyenikten kastın nedir? Eğer günlük hayatını ciddi ciddi rahatsız edecek derecede hijyen arıyorsan takıntılı olabilirsin, bi psikoloğa görün derim. Hayata zarar vermeyecek kadar pislikten zarar değil, aksine fayda gelir diyor biyologlar.

Tabii gittiğin otel de önemli. Mis gibi kokan odaya girip, tertemiz çarşafa yatıp da aa bu kumandanın üstünde mikrop vardır şimdi diyorsan rahatsızsın hacı.
  • roket adam  (07.11.13 06:41:44) 
Valla Carliston'a katılıyorum, banyonun, çarşafların temizliği gözle anlaşılır. lekeleri görür, kokuyu duyarsın. Misal ben Tunus'ta 4 yıldızlı otelde kalmıştım, bütün gece uyuyamadım. Asansör düğmeleri yağlı yağlı, odada çarşafta lekeler, yastık kılıfları pis kokuyordu. Ki o kadar titiz biri değilim benim bile dikkatimi çektiyse.


  • old possum  (07.11.13 08:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.