[]

banyoda bunları kullananların sonu

üst üste şampuan, sonra da saç kremi kullanıyor. o da yetmiyor kurulandıktan sonra saçıma köpük fışkırtıyorum afedersiniz. şimdi ben bunları imanla, aşkla bir ritüel haline getirmiş haftada 3-4 kere yapıyorum. gür, yakışıklı saçlara sahibim ve köpüğe ihtiyacım var. ama bunun sonu ne olur arkadaşlar. bu kadar kimyasalı saça sürmek akıl işi mi ya? niye bütün dünya yapıyor olm bunu? keşke hepimiz brad pitt gibi yakışıklı olsak da saçımıza krem sürmek, şampuan sürmek, hatta köpük sürmek zorunda kalmasak. adam el yapımı bir şeyler sürüyormuş her tarafına. yakışıklı, zengin aynı zamanda duyarlı gibi olmanın sonu olarak adam homemade sabunların ekmeğini yiyor arkadaş. saçım dökülecek mi? eğer saçım dökülecekse böyle el yapımı şampuanlar falan nelerdir onları kullanayım ben. yeni tanıştığım her arkadaşa büyük bir ciddiyetle anlatır ekmeğini yerim.




 
%100 organikler çok pahalıya geliyor ve köpürmüyor fazla yine de kullancaksan avalon organics var, aralarında iyisi o.

ama ben kısmen daha az kimyasal içeren lush kullanıyorum 1,5 senedir gayet iyi.

bunlar da el yapımı

www.lushturkey.com
  • neferkitty  (06.11.13 23:21:07 ~ 23:21:54) 
yıllardan beri ben de yapıyorum onu saçım dökülmedi ama köpük falan sürmeyince tel tel oluyor iğrenç. bazen sürsem bile yine tel tel ayrılıyor saç.


  • sifirin altinda  (06.11.13 23:27:42) 
sacinin sonu genetik yapina bakar, saclar saglam ve dayanikliysa köpük vs. cok etki etmez tabi ama illa organik olsun dersen %100 organik diye bir sey yok yani sampuan piyasasinda olan biriyim %100 organik bir ürüne rastlamadim ki o da anca hemen hazirlanip kullanilmasi gereken bir ürün olurdu cünkü sonucta icine koruyucu, dayaniklilik arttirici bir ürün gerekiyor o da anca kimyasalla oluyor. Sacinin dökülmesini istemiyorsan mesela sampuanina cam terebetin koyabilirsin biraz.


  • faihfati  (06.11.13 23:29:51) 
saçıma doğal şampuan kullanıyorum aktardan alınma gayet kaliteli 2 marka önerebilirim nival ve habipoğlu. mecidefendide varda bunlar daha iyi gelio bana. şampuanımın içine evigen ve bepantol ampül kırdım kokusuzdur bunlar. bunlarda saçımı besliyor. saç kreminide uzun saçımın sadece uçlara kullanıyorum. son zamanlarda köpüğüde bıraktım. doğal bir köpük alacağım araştırıp, elim değmedi.

sebep? kendimi seviyorum. saçlarımı da. 2-3 yıl sonra saç problemleri ile uğraşmak istemiyorum. bence sizde öyle yapmalısınız. 20li yaşlarda birşeyler değişmesse çok geç olabiliyor 30undan sonra.
  • pandor  (07.11.13 00:58:35 ~ 00:59:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.