[]

Konjonktivit (nam-ı diğer lensten göz sıçması)

Okulun medikosu "bişi olmaz yea" diyip gönderdi ama sonradan kendi doktoruma da gitmeyi akıl edebildiğim için durumun biraz daha ciddi olduğunu öğrendim.

Neredeyse bir hafta oldu ve her 2 saatte bir 3 adet göz damlası (biri allah yarattı demeden yakıyor), yatmadan önce de iğrenç bir pomad kullanıyorum. Kırmızılık göz kapağımın altında kalıyor, sanırım mikroorganizmalar bu bölgede konuşlanmış durumda ve göz kapağımın şişmesine neden oluyorlar.

1 haftada iyileşirim diye düşünmüştüm ama ı-ıh. Önümüzdeki 10 gün boyunca görselliğin benim için aşırı büyük önemi var.

Ne yapabilirim bu şişliğin azalması için?

 
hiç bişey. uzun süre geçmeyeblir o. benimde başıma gelmişti mezuniyetten önce hatta össye zor geçmişti falan. çok kötü bi durum. umarım ileride etkilemez seni. doktor benimkinin yeri biraz daha kaysa kör olabilirmişim öyle dedi. gerçekten ciddiye al ve diğer gözüne bulaştırma sakın


  • damla cikolata  (06.11.13 21:01:31) 
sıcak uygulama ve antibiyotik damla devam.


  • fayfim  (06.11.13 21:06:44) 
Görsellikten daha fazla düşünmen gereken şeyler var, mesela 24 saatte körlüğe götürebilen bazı hızlı mikroorganizmalar gibi. Tedavini aksatma derim. Benim de başıma gelmişti önceden, aman dedim.


  • roket adam  (06.11.13 21:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.