[]

burger king kuryeden para keser mi?

bugun çok stresli bir gün geçirdim. genelde ne burger kingten yerim ne bişey. işte neyse bugun soyledim. eskişehir'de motorla 10 dakikada gelecek yere hadi hazırlama falan neyse herbişeyi kat 45 dakika olsun, 1 saat 5 dakikada geldi siparişim. ben de zaten pek iyi hissetmiyordum getiren kuryeye çok ağır olmamakla birlikte sinirli bir ses tonuyla bu kadar geç kalmamaları gerektiğini, o yemeğin artık kendinden geçmiş olduğunu paketi istemediğimi söyledim. ya biraz sinirli söyledim işte.

adamcağız da 50 yaşlarında falan tatlı bir adama benziyordu. yani görünüş olarak iyi bir insandı amk. amk herifin karşısında zengin piçleri gibi çemkirdim, amk adam zaten ne para kazanıyr, zaten zor bir hayatı vardır, amıma koyim ben.

böyle şeyler yapmam ben, çok sakin adamım aslında. dediğim gibi kırk yılda bir olcak bir günüme denk geldi.

farketmissinizdir günah çıkartıyor gibi konuşuyorum. ölcem sanırım vicdan azabından.

şimdi burger king bu adamdan para kesecek mi? geç geldi diye? sonuçta adamın da suçu değil, yüklüyorlar bi ton siparişi ya da içerde bekletiyolar. adam niye getirmesin yoksa. şimdi bu adamdan alırlar mı benim vermediğim parayı?

daha önce bk'de kuryelik yapmış olanlar var mı?

lan kendimi şerefsiz gibi hissediyorum. 50 yaşında adama yapılır mı bu? allah o adamı çok zengin yapar umarım. işallah lotoyu falan tutturur. allah beni zengin yapmasın o adamı yapsın lan.

yarın yanına gidip sormaya, özür dilemeye de çekiniyorum ama gideceğim sanırım. olur da yarın gidecek yüzü bulamazsam eğer eskişehir'de özdilek'teki bk'de çalışan bu abiyi tanıyan falan varsa desin ki dün sana sinirli konuşan çocuk çok pişman, çok özür diliyor. abi boyle 50 ye yakın , kır saçlı çok hafif toplu bi abiydi.

not: siparişi şu internetteki malum şeyden verdim. acaba bu herifler mi geç bildirdiler siparişi? amk adama keşke sorsaydım yaa. ağladım ağlıcam amk.

 
yemeksepeti'nin yaptığı bazı mallıklar restoranlara yükleniyro genelde, yemeksepeti kendini temize çıkarıyor.

burger king'in kesmemesi lazım çünkü sadece kuryeye bağlı değil, restorandan da geç çıkmış olabilir.

leş bi burger için ki adı üstünde fast food, 1 saat beklemek çok, en azından geç kalacak diye bilgilendirmeliler. bence geri göndermen normal ama kızmasan da olurmuş.
  • april12th  (06.11.13 20:32:26) 
yanına gitmek bi fikir, güzel hem de. ama benim aklıma ilk önce, yarın yine aynı saatlerde bi sipariş daha vermen geldi. belki bölgeleri bellidir kuryelerin ve yine o adam denk gelir. evet tamam çok büyük şans olması lazım belki, bu kurye işi nasıl oluyor tam bilmiyorum ama ankarada ben ne zaman hangi restoandan sipariş versem, hep aynı kurye geliyordu. işte eğer gelirse, o zaman özür dilersin belki.


  • letheavendangered  (06.11.13 20:34:34) 
git özür dile noolcak.


  • fuskiyenin oglu  (06.11.13 20:35:27) 
abi bana böyle birşey olmuştu kfc'de ve bundan korktuğum için siparişi alıp arabayla şubeyi basmıştım. orda yemiştim,paket servisin anlamı kalmamıştı tabi


  • GibsonRules  (06.11.13 20:36:15) 
Dostum, git özür dile. Durumu anlat. Çok daha iyi hissedeceksin, bu şekilde hep keşke diyeceksin. Kendimden biliyorum, çok sıkıntı yaşıyorum. Hem karma falan.


  • buckminster  (06.11.13 20:36:50) 
Bu kadar canını sıkacağına o şubeyi şimdi arayıp bunları anlatabilirsin iletmelerini rica edersin kendisine. Belki hep karşşılaşılan bir şey olduğu için hiç kafasına takmamıştır belki adam da daha iyi hisseder.


  • i-pek  (06.11.13 20:37:36) 
abi vereceğin para MAX 20 lira zaten, neyin tribini attın ki ?
bence adamdan siktiri yeme pahasına git yarın özür dile. parasını ver.
sana bu yakışır.
  • kertenkelebek  (06.11.13 20:38:00) 
@n3tw0rk3r yok çok muhabbet olmadı zaten.

@i-pek şubeyi aradım defalarca açılmadı telefon. neden şubenin telefonu açılmaz onu da anlamadım. bk nin kendi sitesinde o şube için gösterdiği telefon.

@kertenkelebek aynen. hiç birşey için deymez, adamı üzdüğümle kaldım.
  • harrage  (06.11.13 20:46:30) 
yapılabilecekleri herkes söylemiş zaten de, ben "ya ne iyi insansın" demeye geldim. bence adam böyle durumlarla sürekli karşılaşıyordur, muhtemelen de çok takmamıştır ama sen gidip özür dilersen, bu bir ilk olacak kesin ve mutlu olacak.


  • bxgx  (06.11.13 21:15:15) 
musteriye karsi birsey soylenmiyor ama hani 50 yasinda falan bir insana bole yapman hos olmamis. Sanmiyorum para kessinler olmaz oyle birsey ama tavsiyem cidden bulabilirsen konusman.


  • terlikli cita  (06.11.13 21:28:26) 
yarın fazla söyle yemekleri gelince içeri davet et beraber yiyin sizin evde..


  • partizan  (06.11.13 21:40:18) 
adamdan keseceklerini hic zannetmiyorum. her boyle durum icin kuryeden kesseler kuryeler her ay maasinin yarisini burger kinge geri vermek zorunda kalirlardi :)

yarin bir daha arayin israrla yani arka arkaya acana kadar.. hala acmazlarsa atlayin gidin iciniz rahat olur
  • babamasoliimbananickaldirsin  (06.11.13 21:43:46) 
bi tatlı falan alıp gitseniz? ordaysa özür dilersiniz, değilse tatlıyı ona vermelerini rica eder, özür notu bırakırsınız.

yaptığınızdan pişman olmanız (üzülmenize de üzüldüm ama) ne güzel, umarım telafi edersiniz yüzyüze.
  • tedirginlik hucresi  (06.11.13 21:48:27) 
git özür dile bişi al bide yarım elma gönül alma hesabı işte bi hareket yapmadan
önce düşünüceksin kaç kere pişman olsan ne fayda artık belkide ne zorlukla buldu o işi nasıl kazanıyor o parayı
kötü bi durum olmuş..
Bişi yapmadan unutma bu olayı bence unutturma kendine!
  • pembegurba  (06.11.13 21:53:18) 
o burger king'i bul telefonla ara. amcanın adını iletişim bilgilerini öğren konuşup özür dile durumu açıkla vicdanın rahat etsin, amca da mutlu olsun.


  • orpheus  (06.11.13 22:27:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.