[]

kyk borc erteleme

Merhabalar,

Benim basim kyk ile dertte. Bu isini bilmeyenler yuzunden basim derde girecek la. Simdi olay su; kyk ogrenim kredisiborcu erteletmek icin dilekce yazdim. Gonderdim ankara'ya, bu isle kim ile ilgileniyorsa artik ogrrenim kredisi borcunu ertelemis, ama harc kredisini ertelememis. İki ayri dilekce yolladim ayni zarf icinde, kiz arkadasimin da ayni dilekceler ama ikisi de ertelenmis. Bir benim harc kredi borcum faiz yemis hali ile duruyor. La odemesek vergi dairesi, haciz maciz bu salas halimle ugrasamam. Var mi ayni durum basina gelen?yeniden dilekce mi yazsam durumu aciklayan? Bir yol yordam.

Eyvallah

 
ertelemeyi bilmem de haciz gelmiyor...
şuan benim borca yaklaşık 2 yıllık faiz binmiş, vergi dairesinde görünüyor; ne arayan var ne soran.
ben mezun olduktan sonra ödemeler başlıyor sanyordum ama öyle değilmiş, adamlar hiç haber vermeden ödemeleri başlatmış, sonra vergi dairesine vermiş üzerine faiz işletmiş, halen gelen giden yok.
nasıl açılacak bu şemsiye bilmiyorum ama dediğim gibi arayan soran yok.

edit: bugün gittim vergi dairesine biriktirdiğim tüm parayı verdim, yetmedi elbet kalana taksit yaptırdım falan neyse... onun öncesinde ilk işlem yaptırdığım memur sabit gelirin/paran yoksa hiç ödeme dedi(ciddi ciddi, bir kaç defa, üstüne basa basa), ben ısrar ettim resmen.
yapılandırma işlemlerini yaptırdığım ve diğer görüştüğüm memurlardan aldığım izlenim: hiç ödeme yapmamışsan sorun yok gibi(sadece faiz işliyor), ama benim gibi ödeme yapıp/borç yapılandırma falan yaptıysan elini vermiş oluyorsun, sonrasında ödeme yapmazsan sıkıntı(haciz falan).
  • late viper  (06.11.13 20:57:35 ~ 07.11.13 18:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.