[]

iletişimin kesilmesi

aklıma takılan bir konu var. mesela bir arkadaşınız veya sevgiliniz var. sıfatı önemli değil. önemli olan en yakınınız olması, her şeyinizi bilmesi gibi şeyler. daha sonra bir olay oluyor ve aranız tamamen bozuluyor. bunun sonucunda ise konuşmama sürecine giriyorsunuz ve bu insan aslında sizin için ölüden farksız oluyor. elbette ciddi konuşmamalardan, küsmelerden bahsediyorum. kesinlikle ne haber alıyorsunuz, ne beklentiniz kalıyor, böyle şeyler yani.

bu durum hakkındaki düşünceniz nedir? biraz saçma değil mi aslında bir anda böyle bir şey olması? onu geçtim, böyle bi risk olduğunu bile bile neden ilişki kuruyoruz? "insanların birbirine ihtiyacı var"dan daha farklı cevaplar bekliyorum. çok garibime gidiyor çünkü. anlam veremedim psikolojimize.

teşekkürler.

 
Aslında şöyle bir şey var, en çok sevdiğiniz kişiler bir anda en çok nefret ettiğiniz kişiler olabiliyor, veya tam tersi.

İnsan ufak bir şeyi bir anda büyütebiliyor, zira normal birinden görse normal karşılayabileceği bir şeyi çok yakınından görünce kaldıramayabiliyor veya çok yanlış yorumlayabiliyor.
  • efrasiyab87  (06.11.13 18:22:37) 
olaylar yeniyken evet saçma geliyor bana da. ama sonra gelmiyor. sevgiliyse özellikle bittikten sonra konuşacak bir şey yok çünkü aşık değiliz artık ve o konumu dolduran başka insanlar var hayatlarda. böyle deyince çirkin ama gerçek bu. herkesin her şeyin yeri doluyor. senin benim onun. ama sen atlatana kadar "çok saçma değil mi yea, "çok kaba yea", "ay hiç medeni değil yea" diyerek kendini haklı çıkarıyorsun.


  • kirazıseviyorum  (06.11.13 18:30:27) 
iki insan birbiri ile bu şekilde olabiliyorsa zaten aralarındaki her şey bitmiştir. O yüzden de "bile bile neden ilişki kuruyoruz" kısmı işlevini yitiriyor. Böyle olunduysa bir kere, çok da koymaması gerek.


  • sen git ben geliyorum  (06.11.13 18:40:57) 
"böyle bi risk olduğunu bile bile neden ilişki kuruyoruz?" => boyle bir risk olmasa insanlar birbirini somurur, nasil olsa karsi taraf bana lay lay lom diyerekten alabildigine kullanir.


  • f_d  (06.11.13 23:26:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.