[]

Şişli'den GaziosmanPaşa Taksim Eğt. Arş. Hastanesine nasıl giderim?

Cevahir'in oralardan nasıl gidilir bu hastaneye? Otobüs, metro, metrobüs... veya taksi tahmini ne kadar tutar?




 
55 no'lu otobüse binip son durakta inmelisiniz. ordan itibaren yaklaşık bi 10 dakikalık yürüme mesafesinde(huzur'u sorun, bulunca hastaneyi sorun ssk ya taşındı önünde sıralı telefon kulübeleri filan var huzur dan itibaren yardımcı olurlar)
ya da metrobüse binip edirnekapıda inin duraktan çıktıktan sonra karşıya geçip gaziosmanpaşa dan geçen minibüslere binip gop meydan da inebilirsiniz(devamı aynı) bunda pek trafik riski yok o yüzden belirteyim dedim.
taksi 20 25 arası tutar, gerek yok.
  • reverse engineer  (06.11.13 13:15:39 ~ 13:19:33) 
çok pardon Taksim İlkyardım GOP Merkeze mi taşındı? KArayollarında diye biliyordum. Evimin dibinde neler oluyor bilmiyorum iyi mi.


  • supergirl  (06.11.13 13:31:18) 
Siteden gördüğüm kadarıyla GOP'a taşınmış ama tam nerde ben de bilmiyorum.


  • april12th  (06.11.13 13:32:59) 
yanlış yönlendirmek istemem, reverse engineer biliyordur belki.

ama sitesinde karayolları yazıyor ki GOP'tan yürüyerek gidilmez. www.taksimhastanesi.gov.tr

haritada şurası görünüyor: goo.gl

oraya nasıl gidilir bilemiyorum ama karayolları mahallesi otobüsü var Şişli'den. 49, 49G filan hatta ama tam olarak bilmiyorum.
  • supergirl  (06.11.13 14:00:42) 
evet bi yanlış anlaşılma var sanırım özel mesajla da ilettim zaten kendisine.
www.hurriyet.com.tr şu habere göre de karayolları mahallesi adı geçiyor fakat benim tarif ettiğim yerle alakası yok nerede olduğunu bile bilmiyorum :) bi arkadaşım taksim araştırma taşlıya taşınmış cildiyeden randevu alıcam filan diyordu bende onun sözüne istinaden tarif ettim. ama gördüğüm kadarıyla olayın taşlıyla filan alakası yok :) neyse gop a gelmek için yine ihtiyacı olacaktı zaten rotaya.

edit: ha direkt hat varsa o daha güzel tabi.
  • reverse engineer  (06.11.13 14:07:05 ~ 14:11:09) 
söylediğim her şeyi unutun....

reverse engineer haklı.

55'e binip yürüyeceksiniz. verdiğim hastane linkinde sayfanın alt tarafındaki bi adres orayı gösteriyor. birkaç yere birden taşınmış meğer.

ay hep karıştırdım ortalığı. ama bi daha sorarlarsa öğrenmiş olduk.
  • supergirl  (06.11.13 14:12:50 ~ 14:17:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.