Giriş
(7)

Network ajanda çok önemli

esrar i leyal
Arkadaslar, Aklimda soyle bir sey var. Biz 3-4 ortak is yapan insanlariz. Yaptigimiz is devamli internet kullanimi gerektiriyor. Her gun onlarca gelisme oluyor ve gelismeleri birbirimize telefon araciligiyla iletmek, bunlari akilda tutmak çok zorlasiyor. Hepimiz akilli telefon kullanan tipleriz. Mes
Arkadaslar,

Aklimda soyle bir sey var. Biz 3-4 ortak is yapan insanlariz. Yaptigimiz is devamli internet kullanimi gerektiriyor. Her gun onlarca gelisme oluyor ve gelismeleri birbirimize telefon araciligiyla iletmek, bunlari akilda tutmak çok zorlasiyor.

Hepimiz akilli telefon kullanan tipleriz. Mesela bir aplikasyon olsa, bu aplikasyon hepimizin telefonunda yuklu olsa, biz buraya her yaptigimizi yazabilsek, hallettigimiz isleri halloldu diye isaretleyebilsek, o olay hakkinda gelismeler ekleyebilsek ve yapilan her degisiklik diger kisilerin telefonuna mesaj olarak gitse, tipki viber, whatsapp gibi mesela..

Boyle bir uygulama var mi?
0
esrar i leyal
(06.11.13)
google drive işinizi görürür.

android uygulaması mevcut.
0
Sir Anthony Hopkins
(06.11.13)
google calendar oluşturup aranızda paylaşın
0
vanwarantion
(06.11.13)
JIRA
0
porn star
(06.11.13)
Google drive uygulamasi cok sorunlar veriyor. Sanirim adam gibi yapilmadi henuz. Jiranin ne oldugunu bulamadim acikcasi.
0
🌸esrar i leyal
(10.11.13)
porn star
(18.11.13)
Jira sizin işinize pek gelmeyebilir.
Biz SalesForce + Jira + Confluence kullanıyoruz ama paralı
0
vanwarantion
(14.02.14)
Jıra iyi bir workflow oluşturulursa tüm işinizi görür.
Basic haliyle pek işinize yaramayabilir.
0
porn star
(14.02.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.