[]

baş ağrıları-migren vs

hemen açıklıyorum.
migrenim var.o ataklar çok sık gelmiyor. ama sorunum sürekli başımın ağrıması.
psikolojik midir bu ? nörologa gitmeyi düşünüyorum zaten ama sizlerin de fikrini almak istedim.daima bir baş ağrısı halim var.misal öğlen yemek yiyorum başım ağrıyor.
hani kolanın migrenimi kötü etkilediğini biliyorum ama ne yersem yiyeyim öğle yemekleri sonrası derse girince mayışıklığın üzerine bir de baş ağrılarım oluyor.
bunu da geçtim durduk yere sinir stres yokken baş ağrıları giriyor.
vs vs vs vs vs ..

ne bu artık sıktı normal değil ama var mı böyle artık canıma tak etti diyen ? şunlardan kaçın tavsiyelerinde bulunan ? şu şu içecekler otlar bu duruma iyi gelir diyen ?

teşekkür ediyorum hepinize şimdiden,şifa olacak tavsiyeleriniz için,her şey için

 
susuzluk?


  • passive aggressive  (05.11.13 21:06:21) 
ne ilaç kullanıyorsunuz migren için? koruyucu olarak bir ilaç verdiler mi?


  • fayfim  (05.11.13 21:11:27) 
migrex falan gibi ağır ağrı kesiciler kullanmıyorum.ya da direkt bir ilaç kullanmıyorum ağrılar gelince ağrı kesici alıyorum misalen arveles.bunlar şu aşamada yetiyor ama ataklar dışında hemen her gün olan genel bir baş ağrısı var psikolojik de olabilir .kaynağını bir bulabilsem bir de.


  • uzunuzunilgi  (05.11.13 21:15:24) 
2 yıl boyunca 3 farklı nörolog ile tedavi olmaya çalıştım, ancak bende işe yaramadı. Sürekli baş ağrısı başka bir anomalinin dışa vurumu olabilir, o yüzden muhakkak kontrol ettirin.
bunun dışında bende stres ağrıları olurdu, şiddeti çok daha küçük ancak daha uzun süren, biraz bahsettiğinize benzer nitelikte. ama kötü yanı, bu ağrı migrenimi tetiklerdi ve atak başlardı, gördüğüm tedavinin tek olumlu yanı bu ufak ağrıların azalması ve migrenimi tetikleyememeleri, ama bu durum haricinde, ataklarım hala sık, hala majezik olmaksızın kendimi güvende hissetmiyorum, hala dil altında eriyen migren ilaçlarının o iğrenç yapay tadını almaya devam ediyorum.

  • gochebe  (05.11.13 21:19:01) 
bence bir diş doktoru muayenesinden geçin öncelikle. onun harici psikolojik faktörleri yok etmeye çalışın, fazla gürültülü mekanlarda kalmayın, stresi hayatınızdan uzaklaştırıp uyku düzeninizi sağlayın tarzı tavsiyelerden başkasını veremeyeceğim malesef. eğer öğretmenseniz baş ağrısı meslek hastalığıdır onu da bilesiniz. gün boyu gürütüden kaynaklı sürekli bir baş ağrısı olacak olabilir. akşam eve gittiğinizde ılık bir duş alın, bir yeşil çay için. bulabilirseniz melisa çayı da son derece etkilidir. ama tadı kötü biraz.


  • fayfim  (05.11.13 21:43:19) 
nörolog muhtemelen tomografi çekip bişey bulamayınca migren var diyecektir ki zaten biliyosunuz bunu bana zamanında migrex verdi atağı geçiriyo ama tabi hastalığın çaresi olmadığı için henüz bi gelişme olmuyo


  • yazmamaya yemin eden adam  (05.11.13 21:49:15) 
kronik baş ağrısı diye bir şey var.
bir uzmana görünmeniz çok iyi olur.
sürekli ağrı kesici almak da bahsedilen türde baş ağrısı yapabiliyor misal.

velhasıl; ağrının tipi, süresi, şiddetlenip şiddetlenmemesi, ailevi hastalıklar, yenilen içilen vs.
çok şey etkileyebiliyor bu durumu. bir an önce uzmana görünme önerimi yineliyorum.
  • saclarimdaki papatyalar  (05.11.13 23:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.