[]

en kolay vize veren avrupa ülkesi?

arkadaşlar 1 ay sonra 6-7 günlüğüne bir kaçamak düşünüyoruz.Hangi ülke olduğuna daha karar vermedik.Sahte rez. ve uçak biletiyle herhangi bir ülkeden vizeyi alıp,daha sonra karar verdiğimizde istediğimiz ülkeye giriş yapabilir miyiz?Bu bir sorun yaratır mı?
bir soru daha 6-7 günlük tatil için bize kaç gün vize verirler?
kısaca cevaplayabilirseniz süper olur.teşekkürler..


 
ispanya ya da yunanistan


  • bisanthe  (05.11.13 17:35:50) 
yaratıyor genellikle. örneğin hollanda'da bir bayram, sırf hollanda konsoloslugu yoğunluktan vize randevusu vermediği için vizelerini fransadan alıp, kapıda geri çevrilen türkler tanıdım. yani kabul ettikleri de oluyor, olay tamamen gümrük görevlisinin insiyatifinde ama çok riskli.

planınızı netleştirip ondan sonra vizeye başvurmanızı tavsiye ederim.
  • vejeteryanvampir  (05.11.13 17:50:02) 
yunanistan-italya-polonya benim bildiklerim.

vize ve ilk girdigin ulkenin farkli olmasiyla ilgili de eger bahanen varsa pek sorun olmaz. ama olma ihtimali de var. mesela italyaya ucuz ucak bileti buldum, burdan ispanyaya gecicem diyebilirsin. ama ikisini denk getirmek cok temiz olur. en azindan stres olmaz.
  • yilki ati  (05.11.13 18:04:02 ~ 18:05:29) 
izmirden alıcaksan vizeyi yuanistan konsolosluğundan rahatça alabilirsin


  • allstar  (05.11.13 18:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.