[]

Bu başağrısı sinüzitten mi?

Sevgili dostlar. Öncelikle şunu belirteyim ki dün hastanedeydim, genel cerrahide. Yarına da kulak burun boğazdan randevu aldım. Yani herhalükarda işi doktorla çözeceğim ama gene de sormak istiyorum kafamın içinde tepişen filler rahat vermez iken.

Haftasonu başlayan kırgınlık, yerini korkunç bir başağrısına, üşümeye, göz yanmasına ve ateşe bıraktı. Sinüzit diye tanıdık bir genel cerraha gittim. Kan tahlilinde 19,6 çıkan CRP (referansı 0-5) dışında anormal bişey yoktu. Ciğerlerde hırıltı, burunda akıntı da yok. Doktor ablamız kırgınlık dedi, CRT'yi öldürecek iğneden yapıp 3 tane de verip eve yolladı.

1,5 gün geçti, başağrısı hala aynı. Arada terliyorum. Üşüme nöbetleri geçti. Yarın KBB'ye gidicem. Korktuğum şey bu başağrısının 15 yıldır alıştığım sinüzitten farklı bir şeyden kaynanlanması. Alnımda iltihap birikmiştir diycem ama burunda akıntı yok. Bu nasıl iş?

 
Bende de dün başladı Grip bence. Al bir nurofen bol bol sıvı meyve tüket geçer


  • karabela  (05.11.13 17:16:22) 
en son sinüzit olduğumda gözlerimi çevirdiğim an başım ağrıyordu, ön taraflar gitmişti, o dereceydi, belki burdan ayırt edebilirsiniz, tabi bi de kusma, ateş, titreme, mide bulantısı falan vardı, pek sinüzit gibi durmuyor.


  • achtundsiebzug  (05.11.13 17:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.