[]

Antalya'da ne yapılır?

Perşembe Cuma tüm gün ve Cumartesi akşam saatlerinde eşimle Antalya'da olacağız, gezmek için. Cumartesi günü yapılacak bir konferans için erkenden geliyoruz.

Nerede kalalım, ne yapalım, nereleri gezelim? İki tam günümüz var, merkezde olmayı tercih ediypruz barınma için ama ilçelere günübirlik geziye gidebiliriz.

Şimdiden teşekkürler yardımlar için, ayrıca Antalya'dan istediğiniz bişey varsa kapıp getirelim.

 
antalya'da merkezde kalıp tadını çıkarmak istiyorsanız bence kaleiçinde kalın.
kale içi ayrıca gezilebilecek te bir yer ve kesik minare sokağında güzel kafe ve barlar mevcut.Bunun haricinde şehir merkezi olarak Atatürk kültür parkı, beachpark ve konyaaltı sahiline de uğrayabilirsiniz.

Daha farklı olarak nelerden hoşlandığınıza göre değişir fakat araç kiralayarak şehrin çevresinde bulunan antik kentler, kanyonlar vs. gezilebilir. Bunlar arasında göynük kanyonu sayılabilir. Burada bir de yüksek ip parkuru var. Adrenalinden ve kendi sınırlarını zorlamaktan hoşlanıyorsan deneyebilirsin. Sonra buralara kadar gelmişken biraz uzak ta olsa aspendosa da gidebilirsin. yada side'yi gezebilirsin. Ne diyim türlü seçenek var.
Sana iyi eğlenceler.
  • weiqi  (05.11.13 14:47:28) 
balık seviyorsanız ulupınar'da bi balık yiyin. benim yerime de yiyin. afiyetler olsun. bir akşam da kaleiçindeki kesik minarenin kaldırımlarına oturun, içeceğinizi için.

ah ulan antalyada olmak vardı şimdi.
  • the kene  (05.11.13 14:52:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.