[]

Yağlanınca güzelleşen saç

er kişiyim. saçıma pek bakım yapmam (jöleydi föndü)

duş aldıktan sonraki gün saçlarım rezalet ötesi görünür. ama bazen 1 gün duş almayı unuturum, sonraki gün o yağlı saçlarım süper görünür.

e süper ama pis.

aynı etkide bir görünüş sağlayacak bi şey var mı süreyim saçlarıma. az biraz adama benzeyeyim ya, apaçi gibi geziyorum duş aldıktan sonra. bere takmaktan anam ağladı saçlar görünmesin diye.

 
duşta saç kremi kullanmıyorsun sanırım?


  • jimjim  (05.11.13 14:11:59) 
kullanıyorum. o zaman da çok yatık oluyor, cemaat abileri gibi geziyorum.

galeri.uludagsozluk.com

melih gökçek gibi daha doğrusu. böyle yatık oluyo kullanınca da.
  • Dimi  (05.11.13 14:14:58) 
saçı pis/yağlı gösterecek bir şey bilmiyorum ama kuzenim ve amcam wax diye bir ürün kullanıyorlar, hem doğal görünüyor saç, hem istenildiği gibi şekil veriliyor.. Onların doğal görünümlü olanı varmış galiba, ıslak ya da sert göstermeyen bir şey tam bilmiyorum, almayı düşünürseniz sorarsanız yardımcı olurlar..


  • mutekebbir  (05.11.13 14:18:15) 
saçlarım rezalet görünüyo diyosun ya? rezalet derken? kabarık, sert, dağınık?


  • yarmasimo  (05.11.13 14:22:23) 
hiçbir şekil verilmeyecek tarzda. uzadığında dalgalı olan bir saç, şimdi orta karar bir uzunlukta onun da etkisi var ama yağlanınca buna rağmen güzelleşiyor. waxı bi deneyeyim.


  • Dimi  (05.11.13 14:31:54) 
ben kadın kişisiyim saçım kalın telli, hafif yağlanmazsa (ve fön vs de olmazsa) zapt edilmiyor zaten hele yıkadıktan sonra makineyle filan kurutursam iyice kabarık şekilsiz bişey oluyor. bi de dalgalı normalde ilk yıkandığı gün. ben de zaten hiç bir şekilendirme, bakım, köpük vs. bişey uygulamıyorum. napıyorum peki ? tepemde at kuyruğu (liseliyim sanki) ya da örüyorum.
yıkandıktan sonraki gün ise "sakinleşiyor", düzleşiyor, daha kolay şekle giriyor.
o sürülen şeyler çok pis saç döküyor diyorlar
  • niye ama  (05.11.13 14:35:02) 
osis+ mat gum al. teşekküre gerek yok


  • try again fail again fail better  (05.11.13 14:44:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.