[]

Askere Götürecek Gerekli Şeyler

En gerekli neler var? Gerekli-gereksiz kilit vs. doldurmak istemiyorum çantaya. Askeriye çoğu şeyi veriyormuş sanırım. Gidip-gelenler almam için gerekli şeyleri paylaşabilir mi?

Mesela terlik-havlu vs onlar veriyor mu?


 
Götür sen


  • pass  (05.11.13 14:05:38) 
ic camasiri al 4-5 takim
kalin siyah corap al 4-5 cift
pijama bile veriyorlardi yalniz ben giderken esofman tarzi alt ve ust goturmustum
dis fircasi macun tras takimi
pudra al bulunsun hem botlarinin icine hem de parmak aralarina aksamlari kullanirsin
bulabilirsen vatka al botlar namussuz cok kotu vuruyor
bir tane yuz havlusu alabilirsin bir de cok buyuk olmayan boy havlusu al hamamda havlu var ama kendi havlunu kullanman iyidir
bir de siyah sitil ayakkabi boyasi al
  • exlibris  (05.11.13 14:32:57) 
mantar spreyi ve pudra, tırnak makası.
evet askerıye cogu seyı degıl herseyı verıyor desek dogru olur.
ayrıca acemı bırlıklerınde(belkıde yuzde 99u) oyle farklı esofman,terlik giydirip havluyuda farklı kullandırmayabılır.aklında olsun.
  • tadutadu  (05.11.13 14:49:22) 
Ekonomik sebeplerin yoksa ne varsa götür, her şeyi veriyorlar ama askerde hiç bir fazlalık zarar getirmez, en fazla çalınır. Örneğin terliğini çaldırırsın veya kaybolur, kantinde yeni terlik yoktur, çekmediğin eziyet kalmaz. Bir tırnak makası yüzünden içtimada elin öküzünden fırça yersin vs.


  • creepy  (06.11.13 13:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.