[]

zoretanin/roaccutane kullananlar

pazar gününden beri bu ilacı(zoretanin) kullanmaya başladım.(etkisi roacuttanela aynı) doktorum beni yan etkileri konusunda uyardı ağır bi ilaç olduğunu da biliyorum. günde üç litre su içmeme rağmen ellerim felaket kurumaya başladı şimdiden. sırtım kilolarca çanta taşımışım gibi ağrıyor ve sürekli yorgunum. çok uykum geliyor oturduğum yerde uyuyasım var. ve lens kullanıyorum lenslerim akşama doğru batıyor bunu sormayı unuttum. gözüm için bişey kullanmalı mıyım?
ilacın yanında nemlendirici, güneş koruyucusu da kullanıyorum.
başka yapmam gereken bişey var mı? bunlar normal mi iki günde? internetten araştırdıkça daha paranoya yapıyorum o yüzden kullananlar beni teselli etsin lütfen.


 
eksisozluk.com

muadili ilaç için
  • female demon  (05.11.13 12:56:55) 
ben zoretonin kullandım, el kuruması oldu, hatta el sırtım kanlı ufak noktalar doldu. el kremi kullandım. bir de dudaklarım ve yüzüm kurudu. onun dışında pek yan etki görmedim. benim sivilceler çok fazla değildi ve o yüzden doz düşüktü.

kaç mg kullanıyorsun günde?

edit: bir de eczacılar bile "bunu kullanma, asıl olan roaccutane" falan gibisinden zırvalıyor. ciddiye alma, doktor ne dediyse, hangisine başladıysan ona devam et.
  • doxanikee  (05.11.13 13:39:59 ~ 13:41:06) 
Ağrıların sebebi vücuttaki ve dolayısıyla eklemlerdeki sıvı miktarının düşmesidir.

Dudakların için Roc marka dudak kremini kullan. Bol bol sıvı tüket. İlle su olması gerekmiyor. Gözün için de Tears Naturale mi neydi en güzel suni göz damlası. Onu kullanırsın. Lens markası olarak Oasys'e geç, geçirgenliği yüksek onun. Akşama doğru kuruluk artar, bu zamanlarda lenslerini çıkar yarım saat dinlendir gözünü sonra tekrar tak.

Çay kahve içiyorsan her şeklinden uzak dur. Özellikle nescafe ve filtre kahveden zinhar kaçmalısın. Çayı şekersiz içmeyeceksin. Koyu olmayacak. Yerine meyve suyu iç.

Bu kadar hassassan 15 gün sonra tahlillerini yenilemelisin. Paranoya yapmaya gerek yok. Çok rahatsız ederse doktoruna danışarak dozu azalt.
  • pass  (05.11.13 14:12:47) 
Bir de birkaç güne kadar alışırsın bişolmaz. Yan etkileri normal..


  • pass  (05.11.13 14:25:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.