[]

Galatasaray kadro seçimi hakkında sorular

Fanatik'te bu akşamki muhtemel 11 şöyle:

Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Dany, Melo, Selçuk, Umut, Burak, Bruma, Drogba

1- Neden Eray oynayacak bu akşam? Adam iyi olabilir, çocuğu kazanmak için de iyi bir fırsat olabilir (çocuk günah keçisi de olabilir, üzerinde büyük baskı olacak neticede) ama bir Aykut ya da Ufuk'un tecrübe olarak tercih edilmesi gerekmiyor mu? Bakın Avrupa'daki birçok takımda 2. kaleci as kaleciden yaşlıdır genelde. Daha kalitesiz ama tecrübelidir. Çünkü az oynayacağından dolayı tecrübe çok önemli konsantrasyonu sağlayabilmesi için. Böyle kritik bir dönemde kalede tecrübeye önem vermek gerekmez miydi?

2- Madem 2. kalecimiz Eray, neden 2 tane daha tecrübeli kalecimiz var? Fazla değil mi? Ne gerek var?

3- Sabri'den, Dany'den, Eboue'den sol bek yaratmaya çalışırken neden Riera'yı oynatmıyoruz sol bekte? Lig maçlarında bir nebze anlarım yabancı sınırından dolayı ama Avrupa'da kesin oynamalı. Ligde bile oynatılmaya çalışılmalı bence rotasyon içinde. Dany stoper olarak iyi olabilir ama bekte yok!

4- Neden ilk şampiyon olduğumuz yıldaki düz 4-4-2'yi denemiyoruz? Normalde Sneijder'den dolayı, tamam. Ama bugün kanatlarda Bruma + Aydın/Engin/Amrabat olacak şekilde denesek süper olmaz mı?

5- Neden Amrabat'a şans verilmiyor? Ligde ok de Avrupa'da 4-4-2 ya da tek forvet+çift kanatlı sistem deneyip oynatılmalı bence. Sizce?

6- Umut'u ya da Burak'ı kanat oynatmak çok saçma değil mi sizce de?

7- Bu Burak ısrarı neden? Çift forvet oynayıp Umut'la başlanmaz mı bir maça da? Tamam Burak'ı da kaybetmeyelim, ama ikisinin form durumları ortadayken neden Drogba-Umut ikilisi denenmez?

 
Aykut sakatmis biraz ufuk'u da listeye yazmamislar galiba.


  • kegums  (05.11.13 12:46:19) 
1.ye cevap veriyim bir fenerli olarak (niye fenerli olduğumu söyledim lan):

ufuk sakat. aykut cl kadrsounda yer almıyor.
  • spatzle  (05.11.13 12:46:27) 
1- ufuk sakat , aykut uefa listesinde yok. yedek kaleci de paf takımının kalecisi olacak galiba bu maçta.

2- ufuk sezon başında gitmek istedi , aykutla yeniden anlaşıldı ; ufuk takıma geri dönünce 4 kaleci oldu.

3- dany'nin bek olarak oynatılması eboue'nin ileriye daha çok çıkmasına yönelik sanırım. takım 3 stopere dönebiliyor. devşirme bek ters kademeye girmekte zorlanır. dany stoper olduğu için ters kademe konusunda daha iyi. dany ile kanat bindirmesi yapamama gibi bir dezavantajımız var ; riera'nın teknik özelliklerini dany'e değişmem tabi.

4-engin'i o göbekle mancini oynatmaz.

5-amrabat açık alan oyuncusu. deplasmanda öndesidir , rakip yorulmuştur. kontraaak için oynatırsın. iyi savunmalara karşı etkisiz.

6- bence de saçma. ama kanattan gelip forveti ikileme özelliğine sahipler , ayrıca ikisi de pres yapabiliyor.

7- umut'un sonradan girdiği maçlarda çok daha etkili olma gibi bir özelliği var. bana kalırsa umut'un hakkı çok yendi. burak gol attı son maçlarda , belki moral kazanmıştır. geçen yılki performansına bir daha yaklaşabileceğini düşünmüyorum.
  • montauq  (05.11.13 13:00:15) 
Aykut vs. Sorulara cevap verilmis zaten ben de sunu ekleyeyim, Galatasaray bu kadroyla çıkmaz.
Fanatik gazetesi ne anlar kadro tahmin etmekten.

  • de jure  (05.11.13 13:12:14) 
galatasarayda hiç düşünülmeden şampiyonlar liginde oynatılacak oyuncular drogba muslera elde başka seçenek yoksa selçuk da iş görür onun dışında bu kadro şampiyonlar şampiyonu filan olamaz. kaliteli adam yok takımda. bi kaç adı duyulmuş oyuncu var onlar da kafalarına göre takılıyor bazen iyi bazen kötü. yani 2 faranti en fazla 3 tane adam gibi üst seviye oyuncusu var galatasarayın onun dışında kalan kadro birbirinin aynı ne koyarsan koy. haa hamit yerine amrabatı gözü kapalı oynatırım ben hoca olsam hamiti kadroya bile almam.

bu maç için yazmadım herkes yyazmış zaten ben genel olarak yazdım.
  • ergenpezeveng  (05.11.13 13:27:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.