[]

Reddit kimdir nedir bilmiyorum

Selamlar,

Websiteme reddit'ten "yüklü miktarda" giriş yapılmaya başladı. (çohgüzel evet) Gördüğüm kadarıyla biri sitemin linklerini vermiş ama kendisinin nasıl bir site olduğunu, nasıl işlediğini anlayamadım.

6 yaşındaki çocuğa anlatır gibi bi anlatsanız müteşekkir olurum.

 
forum gibi düşün. insanlar internette gordukleri seylerin linklerini koyup paylasiyor, icerik boyle.


  • hjarteblod  (05.11.13 09:12:50) 
redditte sözlükte olduğu gibi başlık açıyorsun.başlık yazı formatında olmak zorunda değil herhangi bir link koyabilirsin.youtubedan bir şarkı imgurdan resim ya da senin siten. alta kullanıcılar yine entry giriyor.ama sözlükte forumlarda olduğu gibi sıra sıra değil.bir kişiye cevap verirsen alt tarafına geçiyor.başka biri yine aynı kişiye yazdıysa onunla aynı düzeyde yazılıyor.tam anlatamadım ama görüntüden anlamışsındır :D yazılar falan hep katman katman iç içine geçmiş.kullanıcılar başlıklara ve yorumlara +1 -1 veriyor.dünyanın en büyük forumu diyebiliriz.9gagde orta burda gördüğün resimler konular falan genelde reddite açılır 2 gün sonra tüm sitelere yayılır.ortamı baya da geniş yani google gibi hakkında bulamıyacağın şey yok kullanıcılar tarafından oluşturulan. www.reddit.com şöyle de efsane bir başlık var.ünlüler falan da gelir buraya AMA (istediğini sor) yapar.obama bile yapmıştı mesela.


  • glamdr1ng  (05.11.13 09:56:18 ~ 09:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.