[]

Bir kızı üzmüştüm

Evet duyurucu arkadaşlarım. İlk gönül işleri duyuruma hoş geldiniz. Sanırım bir süre daha ana karakteri ben olan bir gönül işleri duyurusu açmayacağım, ama bu iş önemli. 1,5 yıl önce ayrıldığım ama beni hala unutamayan kız ile ilgili. Yazmaya elim varmıyor lakin malesef öyle.

Çok kısa tutmaya çalışayım. 2,5 sene önce bizim okuldan bir kızdan hoşlandım. Ciddi bir duygu değildi. Haziran başında falan facebook'tan konuşmaya başladık. Birkaç mesaj içinde telefona geçtik. Ancak bu kız benim sevdiğim bir arkadaştan hoşlanmış ve ona yazmış nisanda falan. Onu unutma çabalarındaymış o zaman.

Kız karakter olarak iyi kız, hayatında hiç sevgilisi olmayan biri. Neyse biz onla konuşuyoruz onunla, ona sordum çıkma ihtimalimizi, %99 çıkmayız dedi. Tabi böyle direk konuşmadık ama %99 sayısı geçti. Neyse temmuzda da biraz konuştuk. Biraz dediğim her gün ama çok değil. Ağustosta mesafe koydum, birkaç gün yazışmadık. O yazdı cevap vermemeye çalıştım. İki defa romantik şiir falan yazdı, yine cevap vermedim. Ama ben bu ağustos ayının sonuna doğru ciddi bir hastalığa yakalanmış olduğumu öğrendim. Ameliyattan 2 gün sonra falan buna söyliyim dedim, ayıp oluyor böyle cevap yazmayınca. Neyse söyledim, ondan sonra bana iyice ilgi göstermeye başladı. Tamam ağustos ayının başlarında da gösteriyordu ama bu kadar değildi. İşte hal hatır sormalar falan arttı, tabi insan olduğu için merak etti beni. Benim de bu kıza karşı olan sevgim azaldı tabi. Zaten öylesine bir şeydi. Önceden aşık olduğum kızı unutma amacıyla girdiğim bir mevzuydu ama kızın böyle saf olduğunu tahmin edememiştim.

Sonra eylül, ekim derken kız bana gittikçe bağlanmaya başlamış ben pek farkında olmadan. Aralıkta falan fark ettim ki ben ondan soğurken (pek sevmiyordum zaten, zor olmadı malesef unutmak) o bana aşık olmuş. Kendimi suçlu hissettim. Fark ettim ki kız onu hep sevdiğimi düşünmüş ve bunun gibi durumlar, tam hatırlamıyorum.

Birkaç ay daha geçti, o zamanlar hep mesajlaştık. Güzel günlerdi ne yalan söyliyim. Mayıs ayında sinemaya gittik. Hayatımda ilk defa bir kızla buluştum. Yani tek çıktığım kız oydu. Film başladıktan sonra girdi, bitmeden çıktı. Hiç göremedim bile, film arasında da telefonla konuşmaya gitti. Elini tutmayacağıma dair söz istemişti benden, yakınlaşsa mıydım bilmiyorum ama... Amaan neyse bunlar kafa yoracağım şeyler değil.

Haziran ayında (17 ay önce) hayatımı değiştiren kızı gördüm. Zaten sevgilimle aram iyi değildi pek, ben onu sevmiyordum zaten de arada bir kavga ediyorduk. İlk kavgalar sanırım, emin değilim. Ama benim kafam tamamen yeni tanıdığım kızdaydı.

Günümüzde ben o haziran ayında gördüğüm kızı unutamadım, diğer kız da beni unutamamış. Bugün benim okuluma gelmiş arkadaşlarıyla, benim pazartesi o saatte orada olduğum görülmemiş ama karşılaştık işte kızla. Ama o bana bakamamış, ben de heyecanlandım işte ya görürse falan diye. O kız ağlamış bu akşam, arkadaşından öğrendim. İşte mesajlaştım biraz kızla ne yapıyorsun ne ediyorsun bugün seni gördüm falan diyerek.

İşte meseleyi kısa tutamadım ama benim ne yapıp edip bu kızı kendimden soğutmam gerek. Bugün biraz itici şeyler söylemeye çalıştım, ayıp mevzulara girdim. Çok da güzel girdiğimi düşünürken "Yaramı deşmeye mi çalışıyorsun? YAPMA" falan yazdı, içim acıdı benim de.

Kıza zamanında yaptığım kötü ama daha fazla uzasaydı daha fazla üzülürdü. Doğrusu hiç başlamamaktı ama bir hata yaptım.

Öyle yani arkadaşlar. Durumlar karışık değil pek, ama birbiriyle bağlantılı çok olay var. Umarım okuyup bu kızı benden soğutabilmem konusunda yardım edersiniz.

 
Soğutmak sacmalik eğer lisede değilsen. Dürüst ol, belki nefret eder ama çözüm bu. Ona bu duyuruyu gönder mesela?


  • bir ileti paylastim  (05.11.13 00:12:36) 
Aga tam okumadım ama herşeyden önce bu ay takıntından bi kurtul sen.

Temmuz'da biraz ilgisi vardı ama Ağustos'ta ben cevabı kestim. Sonra Kasım'da bişeyler olur gibi oldu ama Aralık'ta tam bağlandı filan.

Pirelli takvimi gibi hikaye şerefsizim.
  • nl extreme  (05.11.13 00:13:32) 
Elini tutmayacağıma dair söz istemişti kısmından sonrasını okumadım. öyle söz mü olur amk.


  • ontheroad  (05.11.13 00:16:36) 
@papillon7 iş ciddiye binince fark etmeden yazıyor insan.

@bir ileti paylastim ben ona karşı hep dürüst oldum ama yine unutmadı. Başkasını sevdiğimi biliyor.

@nl extreme abartmanın lüzumu yok ama bende tarih takıntısı var gibi ya.

@ontheroad yani öyle bir söz aldı da tutsam bir şey demezdi gibi. Karışık işler.
  • aguilas negras  (05.11.13 00:24:46) 
Önceki duyurularına da baktım da hep net tarihler vermişsin eheh cok hoş.

Kızı sogutmaya calısma bence cünkü bunu yaparken dahi onunla muhabbette olman gerekicek ki bu bir numaralı ümit vermedir. Bak hala benle konusuyo diye düşünür küfür dahi etsen. Yani konuşma hiç. Zamanla, karşısına biri cıkınca vs unutur gider.
  • shejia  (05.11.13 02:06:14) 
Şimdi üç kız mı var, aklım karıştı? Kim kiminle mesajlaşmış, hangi kızı görmüşsün karışık olmuş.

Neyse, sorunun cevabı, eğer tamamen görüşmeyi kesersen (arada nasıl olduğunu sormak, alakalı alakasız mesaj atmak...) kız kendi kendine soğur zaten. Tek yapman gereken hiçbir şey yapmamak.

Ayrıca bunu bir kız yapsa (başka birisini unutmak için görüşmek) başlığın altı dolmuştu.
  • xvyz  (05.11.13 07:58:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.